Billeder fra Everglades i Florida

På en dagstur til Everglades så vi bl.a. krokodiller, ørne og skildpadder. Og vi fik masser af vand, selvom vi besøgte Everglades i august, som er med i den tørre sæson. Se et par billeder fra turen her.

“In the Everglades there are but two – wet and dry” Vi var der i August, og det var bestemt ikke tørt 🙂 Men så var der jo også mange krokodiller og padder fremme.

Regntid i Everglades

 

Da vi gik en tur i Everglades i det sydligse Florida, stødte vi på denne farverige fætter. Græshoppen på billedet er omkring 10 cm lang og 4-5 cm høj.

Græshoppe i Everglades

 

Da vi besøgte The Everglades i det sydlige Florida, øsregnede det meget af dagen. Men det havde krokodillerne, alligatorerne og sklidpaderne vidst ikke noget i mod. (De blev bare lidt sværere at fotografere)

Krokodelle i Everglades

 

Taget fra en båd i Everglades. Her var virkelig mange ørne.
Ørn i Everglades

 

Jeg skød dette billede fra en båd, mens vi sejlede rundt mellem mangroven i Everglades, og ørnen her pludselig fløj hen over os. Det var dog først da jeg kom hjem, at jeg opdagede, at både ørnen og jeg, havde ramt plet.

Ørn har fanget fisk

 

Ikke helt everglades, men taget på stranden i Miami i Florida. Af og til kom der nogle seriøse skybrud i Florida. Dette er taget fra Miami Beach, hvor uvejret i første omgang drev uden om os. Vi blev derfor på stranden for at slappe af. Senere hævnede det sig dog, at vi ikke tog denne advarsel alvorligt og gik hjem, mens det stadig var tørvejr.

Miami Regn

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
Everglades Florida Miami Sydstaterne
Kategori
USA