Book hotel oveni – og få billigere flybilletter

Det lyder næsten helt absurd: Book et hotel oven i flybilletterne til en samlet pris, som er billigere end hvad flybilletterne koster alene. Men den er god nok – jeg har bl.a. booket en tur til Antalya i Tyrkiet med den metode.

Du har sikkert hørt venner og familie snakke om dette lille sparefif – om at købe en billig charterferie, som samlet set er billigere, end hvad du ellers kan finde flybilletterne til. Og det er faktisk er et udmærket rejsetip – især i højsæson, hvor tur/retur flybilletterne stiger i pris (og rejseselskaberne meget gerne vil have alle charterrejser solgt).
Jeg har netop købt en hel charterrejse til Antalya i Tyrkiet for flybilletternes skyld. Med hotellet oven i, lød besparelsen på 20% – eller ca. 500 kroner – af hvad vi ellers skulle betale. Og vi skal flyve med nøjagtig samme fly og på samme tidspunkt, som vi gennem samme rejseselskab kunne have booket alene.

Selvfølgelig har jeg lidt dårlig samvittighed over slet ikke at skulle bruge hotellet i den uge vi er væk – men så igen, det bliver en billigere rejse, og mon ikke hotellet kan finde på at leje værelset ud efter et par dage og dermed tjene (endnu) flere penge. Win/win?

Sådan kommer jeg billigt til Antalya i Tyrkiet

1. Først gennemsøgte vi flypriserne i den periode, vi skal rejse. Vi skal til Antalya i Tyrkiet, og tjekkede derfor Scanway/Tyrkiet Eksperten, Primo Tours, Falk Lauritsen, Star Tour samt en række websites, der sammenligner flypriser. Sidstnævnte fandt intet relevant, da vi ikke gider mellemlandinger på en så forholdsvis kort rute.

2. Efter at have sammenlignet priser, fandt vi ud af, at den direkte tur/retur flybillet mellem Billund og Antalya i september måned, som vi gerne ville have, kostede 3050 kroner per person. Flybilletten kunne godt findes omkring 800 kroner billigere, men så skulle vi flyve om natten, hvilket vi helst er fri for.

3. Vi havde faktisk accepteret at betale de 3050 kroner per person, men undersøgte så samme rejseselskabs tilbudssektion, og hvad så vi? Nøjagtig samme flyafgange inkl. et 2-stjernet hotel i Alanya (med morgenmad hver dag) til 2550 kroner per person. Altså en besparelse på 500 kroner eller ca. 20%.

Har du selv gjort en lignende god handel, ved at købe mere – for mindre?

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.