Fodboldrejse til London

Fodboldrejse til London

London er en af verdens mest populære turistdestinationer og det gælder især for fodboldentusiaster.

Øverste billede fra Unsplash

Den historiske storby betragtes af mange som fodboldens hjerte, og derfor finder man også hele 13 professionelle fodboldklubber i byen, hvilket vidner om en stor interesse for spillet blandt de lokale. Vi tager her et nærmere kig på nogle af de største klubber, som du kan besøge på din tur til Englands hovedstad.

Tottenham Hotspur

Klubben har siden 2019 haft hjemmebane på det spritnye Tottenham Hotspur Stadion, som er et af de mest moderne stadions i hele verden. Med plads til 62.000 tilskuere får de i hvert fald masser af opbakning fra lægterne. Det gør også klubben til en af de mest interessante klubber at besøge i London, hvor specielt den ene endetribune er en oplevelse for sig selv. Da man byggede stadion fik man nemlig inspiration fra den tyske storklub Borussia Dortmund, hvor den ene af endetribunerne er kendt verden over som ”den gule mur” med omkring 25.000 stående fans, der virkelig formår at lave en fest. En lignende tribune er nemlig blevet lavet på Tottenhams stadion, hvor der ligeledes kommer stemning på i kampene.

Klubben fra det nordlige London har de senere år med Christian Eriksen udviklet sig til en af Englands allerbedste fodboldklubber, og nåede således også hele vejen til Champions League finalen sidste år, hvor de dog blev overmatchet af Liverpool. Nu er Christian Eriksen skiftet til italienske Inter, og han vil således ikke længere være mulig at opleve i London-klubben, der har kæmpet lidt med resultaterne på det seneste. Spurs ansatte dog for nyligt José Mourinho som træner, og han er om nogen kendt for at skaffe resultater, så måske han kan få vendt situationen.

stadium-709180_128

Billede fra Pixabay

Chelsea

The Blues har hjemmebane på Stamford Bridge, hvor fansene er kendt for at være nogen af de mest højlydte i London. Det er desuden et meget underholdende hold at følge grundet deres offensive spillestil, og derfor kan du næsten være sikker på at få en god oplevelse, hvis du vælger at besøge klubben fra Vestlondon. Her valgte man i sæsonstarten af ansætte klublegenden Frank Lampard som cheftræner, og det har vist sig at være en god beslutning. Således har klubbens mange unge talenter endelig fået og udnyttet chancen. Chelsea har virkelig fået gang i spillet, og derfor kæmper de med om de øverste pladser i Premier League, og spørger vi bet365 der tilbyder sports betting, har de med odds 1.44 også gode chancer for at komme i top-4 i år, hvilket vil sikre dem en plads i Championse League næste sæson.

Arsenal

En anden klub med et fantastisk stadion er Arsenal, der siden 2006 har haft hjemmebane på Emirates Stadium i Nordlondon med plads til 60.000. The Gunners har en fantastisk fanskare og formår virkelig at bringe en unik stemning frem på det smukke stadion, hvor de lokale londoners skråler med på slagsangene for Arsenal FC. Her får man også en fantastisk oplevelse man aldrig glemmer, men sørg for at komme i god tid, for der plejer at være meget travlt på kampdage.

Ser vi på det rent spillemæssige har Arsenal haft svært ved at finde sig selv efter Arsène Wenger forlod klubben. The Gunners ser dog ud til at være på vej mod noget godt med deres nye manager Mikel Arteta, der før han overtog jobbet var assistent for Pep Guardiola i Manchester City, hvor han helt sikkert lærte mange nyttige ting.

Der venter massere af spændende fodbold oplevelser i den Engelske hovedstad, så det er bare om at få bestilt billetter.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.