Forårets bedste rejsedestinationer

Foråret i Danmark er ofte en dejlig årstid at gå i møde. Alt springer ud, temperaturen stiger, og vi kan risikere at få et nogle varme og solrige måneder. Desværre er det danske vejr ikke altid til at stole på og lige så dejligt, det kan være, ligeså koldt og regnfuldt kan det også blive. Er du ikke villig til at tage det sats og hungrer du efter sol og varme, kan en tur sydpå i stedet for være et godt alternativt.

(Sponsoreret indlæg)

Men hvor skal turen gå hen, hvis du gerne vil have varme og sol? Vi har fundet 3 destinationer, som egner sig godt til en forårsferie.

Berlin – den prisvenlig sviptur

Har du allerede været afsted på skiferie i vinters, og har du måske også planlagt en udlandsrejse i sommerferien, så er budgettet måske ikke til den mest ekstravagante tur, hvis du ikke vil ud i hurtige sms lån for at finansiere rejsen. Dog kommer du langt for pengene, når du vælger en destination i Europa.

Her er værd at nævne Berlin, som udover at kunne nås i bil på mellem 6-7 timer, alt afhængig af hvor i landet, du rejse fra, og om du tager færge noget af vejen. Skal I afsted 1-2 personer, kan du dog gøre det billigere ved at vælge tog, hurtigbus eller fly.

Selvom du måske tænker, at Berlin ikke ligger frygtelig langt fra Danmark, så er der alligevel 3-4 graders temperaturforskel. Du kan derfor sagtens få 19-22 grader i maj i Berlin.

Herudover er der masser at se og opleve i Berlin, og mad og drikke er billigere, end i Danmark.

Hav enten is i maven og bestil et hotel i sidste øjeblik med betydelige rabatter, eller find et værelse på et centralt hostel eller igennem Airbnb. På den måde holder du udgifterne på et minimum.

Du får selvfølgelig ikke den samme luksus, som et hotel giver, men da du alligevel bruger det meste af tiden udenfor hotellets fire vægge, kan man diskutere om det er nødvendigt.

Har du brug for en god kop kaffe på sengen, for at starte dagen, kan du i stedet for investere i en god kaffebrygger, du kan have med i kufferten, og prioritere at spise en god brunch på en café i nærheden, så du alligevel føler, der er lidt luksus over ferien.

Læs eventuelt guiden til De 3 bedste kaffebryggere til din rejse.

Malaga – badeferie og afslapning

Er det solferie, du er på udkig efter, så skal du længere ned i Europa. Med de sidste par års uro, har mange valgt Tyrkiet fra til fordel for Spanien og Grækenland. Det kan mærkes på priserne, så drømmer du om græsk ø-hop eller spansk sangria under parasollen, så sparer du gode penge ved at rejse i foråret. I maj måned ligger max. temperaturen på omkring de 23 grader i skyggen, og dette er som sagt et gennemsnit som sagtens kan vige til fordel for højere temperaturer.

Der er gode muligheder for at finde pakkerejser til destinationen, som både inkluderer fly og hotel, samt halv- eller helpension til ganske fornuftige priser. På sider afbudsrejser.dk. kan du finde billige pakkerejse med betydelige rabatter.

Skal det være endnu billigere, skal du arrangere turen selv. Flybilletter til Malaga kan fås fra omkring 500 kr. for en enkeltbillet, så længe du styrer udenom helligdage og ferier. Hoteller kommer i alle prisklasser, men skal du finde et centralt hotel med pool, kommer du langt for omkring 800-1000 kr. pr. nat for et værelse til to personer.

Den kulturelle ferie

Skal der både være temperaturer, solskin og kultur, så er et yndet rejsemål – byen over alle byer – New York. Ofte er det bedste tidspunkt at rejse til New York netop forår eller efterår, fordi der om sommeren kan blive rigtig varmt og om vinteren rigtig koldt i storbyen. Herudover er der rigtig mange seværdigheder og man går rigtig meget, hvilket kan være mere behageligt i en lavere temperatur end sommerheden. I maj måned vil der i New York være omkring 15-20 grader, hvilket egner sig perfekt til sightseeing til fods.

Men New York er en dyr destination – ikke alene koster flybilletten t/r omkring 2500-3000 kr., men derudover er overnatning også relativt dyrt, specielt hvis man vil bo centralt.

Du kan dog være heldig at finde billige hotelovernatninger med rabatter, hvis man leder lidt på hotelsider som Booking.com.

God rejselyst.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.