Køb en billig jule- eller vinterferie til Black Friday

Køb en billig jule- eller vinterferie til Black Friday

Som de fleste andre danskere, så drømmer du sikkert om at bytte den kolde og mørke tid ud med varme og sol. Bare for en uges tid. Du kan selvfølgelig altid købe en rejse, men på Black Friday – den 27. november – kan du være heldig at købe en rejse med omkring 50% rabat.

(Sponsoreret indlæg)

Overvejer du snart at købe en rejse, for at være sikker på at kunne komme af sted, når det er koldest og mest gråt og vådt i Danmark?

Så er der heldigvis masser af rejser at vælge imellem i de forskellige rejsebureauer. Men hvis du har tålmodighed til at vente lidt med at købe billetterne, kan du endda komme billigt af sted. Det er nemlig snart tid til årets store shopping event, Black Friday, igen.

Den populære dag falder altid den sidste fredag i november måned – her i 2015 er det den 27. november. Og her vil der blandt andet være mange rejsebureauer, der er med i kampen om kunderne.

Allerede sidste år var mange af rejsebureauerne hoppet med på vognen, men det forventes, at der i år vil være endnu flere, der vil tilbyde fantastiske rejser til dejlige, varme rejsemål med rigtig gode rabatter.

Og det er ikke bare de små rejsebureauer, der har meldt sit indtog til dette koncept. Det er faktisk også de største såsom Bravo Tours og Spies – så der vil være mange forskellige rejser at vælge imellem.

Uanset om du er til storbyrejse i New York eller charterrejse på Mallorca eller i Thailand, vil der være noget for dig. Dog er det ofte først-til-mølle-princippet, der gælder, så det gælder om at sidde klar ved tasterne, så snart der åbnes op for de gode tilbud.

Sidste år blev der tilbudt rejser med op til 50% rabat, hvis man havde mulighed for at rejse nærmest med det samme. Det er nemlig afbudsrejser, der blev sat gevaldigt ned.

Mangler du også en ny kuffert eller toiletpunge og en beautyboks til rejsen, så fortvivl ikke, for på den store shoppingdag kan du finde alt, hvad du mangler til rigtig gode priser, og det gør sig gældende i mange butikker i landet, både de fysiske og online.

Så har du for eksempel set lige den kuffert, du gerne vil have, så kig efter den på Black Friday – måske er den en af de varer, der er blevet sat ned. Hvis ikke lige præcis, den er, så kan du sikkert finde en anden, der er mindst lige så god til en fantastisk pris.

Gør dig klar med en liste over de ting, du mangler, for at gøre din næste rejse til en perfekt oplevelse. Sæt dig foran computeren den 27. november og vær klar ved tasterne, så du kan sikre dig den ultimative rejse, den lækreste kuffert og alle de ting, man også har brug for på en ferie, såsom store badehåndklæder og badetøj til charterrejsen samt gode, komfortable sneakers eller vinterstøvler til storbyrejsen.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med blackfriday-guide.dk, hvor du kan se de rejsebureauer og butikker, der byder på en masse gode tilbud.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
afbudsrejser