Kom godt til Malaga

Kom godt til Malaga

De fleste forbinder Malaga med sol, sommer og badning men det er meget mere til Malaga end lige møder øjet. Hvis turen går til Malaga næste gang du skal ud og se verden, så har vi nogle bud på hvad du bør opleve mens du er afsted. Så hele ferien ikke ryger med at ligge og slikke sol på stranden, men du også får oplevet noget af den spanske kultur.

Oplev religionen – Manquita

Spanien er kendt for den katolske kirke, og derfor er en af store kulturelle oplevelser i Malaga selvfølgelig og en Katolsk katedral. Malagas smukkeste katedral, ligger i Malaga centrum og indeholder byggestile fra en periode på 250 år, som inkluderer renæssancen og nyklassicisme. Katedralen bærer navnet Manquita, som betyder ”den lille enarmede dame” som hentyder til at katedralen kun har et tårn, da bygningsprojektet i sin tid led af penge nød, så de ellers 2 planlagte tårne blev til 1.

Indenfor er katedralen anerkendt for at overvælde dig med en skønhed du ikke har oplevet før. Katedralen indeholder smukke træudskæringer fra 1600-tallet, en smuk madonna statue og et Museum. Museet i katedralen indeholder religiøse malerier, skulpturer og manuskripter, som du ikke vil opleve andetsteds.

Kom tæt på naturen – Jardin Botanico Conception

Kun et par kilometer fra Malaga ligger en af verdens flotteste botaniske haver, hvor du kan opleve natur fra hele verden. Jardin Botanico Conception som haven hedder, er inspireret af junglen og du vil derfor opleve at stierne i have snor sig rundt om vandfald og floder, som skaber en autentisk følelse. Jardin Botanico Conception anses for at være en af verdens smukkeste botaniske haver, så du vil ikke gå derfra skuffet, men overvældet af opsætningen og designet af haven, som du ikke kommer til at opleve andre steder.

Kom tæt på Alhambra – Granada

En halvanden times kørsel uden for Malaga, finder du Granada som ligger for foden af Sierra Nevada bjergene. I Granada kan du opleve shopping, afslapning og specielt kultur i højsædet. I Granada finder du Alhambra også kendt som Det Røde Slot, som er et maurisk slot der er bygger i perioden mellem år 1250 og år 1350. Alhambra er på UNESCOs verdensarvsliste, som betyder at det er et must-see, det er en af de flotteste og mest spændende spanske kultur steder. Der findes desuden gode spisesteder, teater og et spændende natteliv, hvis det også skulle lokke lidt.

De sidste tips

Før at du kan planlægge hvilke ting, du skal opleve, er du selvfølgelig nødt til have fat i nogle flybilletter til Spanien. Det kommer selvfølgelig an på smag og budget, men der findes mange forskellige priser på flybilletter. Prisforskellen skyldes at der selvfølgelig også følger forskellige services med, så beslut dig for hvad du forventer ud af din flyvetur før du bestiller. Hvis du ikke forventer anden service end flyveturen derned, kan du selvfølgelig roligt købe de billigste billetter til Spanien.

Hvis du ikke vil komme ned på ferien helt bleg, bør du investere i noget selvbruner. Ved at have lidt farve når du ankommer, vil du nemmere kunne håndtere solen i det spanske, så du ikke bliver en rød reje på dag et. Selvbruner er også sundere for kroppen end solen er, da selvbruneren kun påvirker det yderste lag og solens stråler går lang længere ind i kroppen. Det kan også være du bare sidder og drømmer lidt om at komme afsted til Malaga, eller at turen ligger langt ude i fremtiden, så er det stadig værd at huske på at med den rigtige selvbruner er det langt sundere end at være ude i solen i længere tid. Du kan se på selvbruner her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.