Lave priser på flybilletter til vinter

Lave priser på flybilletter til vinter

Den globale økonomiske usikkerhed gør, at vi som forbrugere holder vores opsparinger ekstra godt ind til kroppen. Derfor bliver flybranchen nødt til at sænke priserne, hvis vi skal lokkes til alligevel at løbe ferier og flybilletter. Denne vinter kan du få rekordbillige flybilletter til så godt som hele verden. Læs mere om de lave priser på flybilletter her.

Her til vinter vil det ikke være unormalt, at kunne finde priser på flybilletter til Sydøstasien som lyder på omkring 3.500 kroner tur/retur. Dermed bliver det billigere end nogensinde at skifte den danske vinters kulde og sjap ud med sol, sommer og sand.

Årsagen til at priserne på flybilletterne falder så drastisk er, at vi befinder os i en periode med stor økonomisk usikkerhed – ikke mindst på grund af situationen i Grækenland. Og når der er økonomisk usikkerhed, så bruger vi færre penge – især på fritidsrejser, der af de fleste mennesker betragtes som en luksus, der kan undværes.

Modsvaret fra flyselskaberne og rejsebureauerne er at sænke priserne på ferier og flybilletter her til vinter, hvilket det meste af rejsebranchen ifølge Politiken vil gøre. Dermed vil man f.eks. kunne komme til og fra Bangkok for omkring 3.500 kroner eller til og fra Dubai for under 3.000 kroner.Priseksempler: Flybilletter til Bangkok eller Dubai
En par søgninger på Momondo.dk bekræfter tendensen. Især rejser til Sydøstasien (Bangkok) er ekstremt billige denne vinter. Herunder kan du se, hvor meget du lige nu skal betale for flyrejser til hhv. Bangkok eller Dubai her til vinter.

 • Rute: København – Bangkok, tur/retur
  Periode: 16. december til 30. december
  Luftfartsselskab: Aerosvit Airlines
  Pris: 3.236 kroner
 • Rute København – Dubai, tur/retur
  Periode: 19. december til 25. december
  Luftfartsselskab: SAS samt Gulf Air
  Pris: 2.972 kroner

En flyrejse tur/retur København – Bangkok til et godt stykke under 3.500 kroner må siges at være meget, meget billigt.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
gulf air momondo.dk sas sydøstasien