Oplev Messi på Nou

Oplev Messi på Nou

Ikke nok med at Barcelona er en spændende by fyldt med kultur, arkitektur, strand og generel livsglæde, så råder byens fodboldhold også over verdens bedste fodboldspiller.

Øverste billede fra Pexels.

I den smukke catalanske hovedstad finder du alt hvad hjertet begærer lige fra tapas til ramen og fra solbadning til skiture. Byen har stort set alt, og den store diversitet gør det muligt at støde på mad og kultur fra hele verden.

Barcelona er specielt kendt for sine mange solrige dage og endeløse strande såvel som Antoni Gaudís smukke arkitektur samt restauranter i verdensklasse. Metropolen er desuden også hjemmet for verdens anden mest besøgte kirke ”La Sagrada Familia”, der blev designet af netop Gaudí, og som har været under opbygning siden 1882. Kirken er altså på trods af at have været undervejs i mere end 100 år ikke færdig endnu, hvilket siger noget om graden af detaljer man finder på bygningen. Derudover kan du også inden for en time fra centrum finde en formel 1 bane samt en forlystelsespark.

aerial-photography-of-city-1388030

Billede fra Pexels

Se en kamp på Camp Nou

Mest berømt er byen dog for fodboldklubben FC Barcelona, der af de lokale bare omtales som Barça. Klubben har hjemmebane på Camp Nou, der med lige knap 100.000 tilskuerpladser er Europas største stadion. Her har nogle af verdens absolut bedste spillere gennem tiden som Johan Cruyff, Diego Maradona, Ronaldinho, Neymar og ikke mindst Lionel Messi spillet.

De mange turistattraktioner og gode vejr betyder også at millioner af turister hvert år flokkes til den smukke strandby, og mange af dem planlægger deres ferie, så det passer med at de kan tage en tur ind på det spektakulære Camp Nou, for at få et glimt af den legendariske Messi, der løber rundt på grøntsværen. Lionel Messi har siden hans debut i 2004 skabt eufori på de catalanske breddegrader, hvor han gang på gang har henrykt fansene på Camp Nou, der forguder den lille troldmand.

Barça har dog været lidt sløjt kørende på det seneste, da man ikke har vundet Champions League siden 2015 ligesom spillet ikke har været helt oppe at ringe. Det tog klubbens ledelse dog konsekvensen af, da man fyrede træner Valverde i håbet om at en ny træner vil kunne få holdet tilbage på sporet.

Heldigvis for Barcelona har de stadig Messi til at rive dem ud af ilden, for havde de ikke det, ville de nok ikke have vundet så mange spanske mesterskaber, som det har været tilfældet igennem de senere år. På trods af at holdet ikke rigtigt præsterer, er Messi nemlig stadig på toppen. Vi behøver bare at besøge bookmakeren bet365 der tilbyder fodbold betting, for at se at han da også er favorit til at blive topscorer i den spanske liga med odds 1.28. Gang på gang har hans geniale præstationer igennem tiden hevet sejrene hjem, og det samme har gjort sig gældende i denne sæson.

Spørgsmålet er derfor om vi nogensinde får så god en fodboldspiller at se igen, og derfor kan det kun gå for langsomt med at få booket billetterne til Camp Nou, så du kan prale med at have set Messi spille, inden det er for sent.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.