Ryanair bliver billigere: Halv pris for kufferten

Ryanair bliver billigere: Halv pris for kufferten

På grund af hård konkurrence og negativ feedback fra kunder, har Ryanair fra starten af 2014 sænket en række bagagegebyrer, så det er mere på linje med konkurrenter som EasyJet.

Ryanair har nu halveret det gebyr, som flyrejsende må betale for at have en kuffert med på turen og som ofte har været udskældt i medier og folkemunde.

Formålet med at sænke bagagegebyrerne er at blive mere sammenlignelige med konkurrenter såsom EasyJet, at opnå et bedre ry blandt flyrejsende og i sidste ende et bedre regnskab, da flere forhåbentligt vil vælge Ryanair som flyselskab.

Med de nye bagagegebyrer, bliver priserne for at medbringe en kuffert på rejsen således:

  • En kuffert på max 15 kilo i lavsæson kan nu checkes ind i lufthavnen for omkring 265 kroner.
  • En kuffert på max 15 kilo i højsæson kan nu checkes ind i lufthavnen for omkring 365 kroner.

Ryanair Wing in AirDe sænkede gebyrer er en økonomisk strategi

I slutningen af 2013 blev priserne for bagage-overvægt ligeledes sat ned. Hvor det tidligere kostede omkring 180 kroner per ekstra kilo bagage-overvægt, koster det nu omkring 90 kroner. Også dette havde til formål at gøre Ryanair et mere kundevenligt flyselskab, som folk taler bedre om.

Læs også

Selvom de sænkede gebyrer er et forsøg på at tiltrække flere kunder og større omsætning, er det nu ikke fordi, at det går skidt med Ryanair (i hvert fald ikke, hvis man sammenligner med andre flyselskaber). I 2013 forventes Ryanair at have et overskud på omkring 3,7 mia. kr.

Ryanair er et irskbaseret lavprisflyselskab, der blev etableret i 1985 af Christy Ryan. I dag er Ryanair med mere end 80 millioner passagerer årligt Europas største flyselskab. Det flyver omkring 1.000 destinationer i mere end 25 lande og beskæftiger mere end 8.500 ansatte.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Kategori
Flyselskaber