Ryanairs nye ruter fra Billund

Ryanairs nye ruter fra Billund

I slutningen af marts 2012 udvider Ryanair antallet af ruter fra Billund lufthavn med 5 nye ruter. Ryanair er et berømt og berygtet lavpris flyselskab som i Danmark flyver fra Billund og Aarhus, og som især tjener deres penge gennem gebyrer og afgifter – senest i form af deres Ryanair Cash Passport. Udvidelsen af Ryanairs […]

I slutningen af marts 2012 udvider Ryanair antallet af ruter fra Billund lufthavn med 5 nye ruter. Ryanair er et berømt og berygtet lavpris flyselskab som i Danmark flyver fra Billund og Aarhus, og som især tjener deres penge gennem gebyrer og afgifter – senest i form af deres Ryanair Cash Passport.

Udvidelsen af Ryanairs nye ruter betyder, at Ryanair nu tilbyder 19 sommerruter fra Billund i stedet for blot 14.

De fem nye sommerruter fra Billund

  • Korfu i Grækenland
  • Zadar i Kroatien
  • Krakow i Polen
  • Venedig i Italien
  • Carcossonne i Frankrig


De nye ruter betyder, at man især kan komme billigt til Sydeuropa. Foruden de nye ruter, kan man naturligvis også vælge en af de eksisterende ruter, f.eks. til Barcelona, Malaga eller Palma. Når man køber flybilletter gennem Ryanair, afhænger den samlede pris af, hvilke afgifter og gebyrer, man af forskellige årsager ikke kan undgå – eller hvilke ekstra ting, man bliver fristet til at betale for. Læs mere om at flyve med Ryanair fra Danmark billigst muligt.

Ryanair udvider ikke kun med nye ruter fra Billund. Der vil være nye ruter fra mange af de lufthavne, som Ryanair i forvejen betjener. Her kan du finde en komplet oversigt over Ryanairs ruter.

2 kommentarer

sheila mujevic

Ca. 3 år siden

jeg vil gerne har oversigt over fly fra Billund til Zadar(Croatia)i hele juni månad i år2015 ,tak

Svar

Niels Peter Sørensen

Ca. 3 år siden

Hej Sheila, Tag et kig inde på http://www.ryanair.com/da/ - der kan du nemt finde ud af, hvornår Ryanair bliver fra Billund til Zadar i juni.

Svar

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
nye ruter ryanair ryan air ryanair ryanair korfu billund