Skal smartphonen med på ferien?

Skal smartphonen med på ferien?

Sommeren er ved at være et afsluttet kapitel, hvorfor mange begynder at tænke på efterårsferie, og måske endda næste års store rejse. Når du tager ud og rejse, tager du så din smartphone med på eventyr? Efter de nye regler for roaming i Europa er trådt i kraft, har der ligeledes været stor debat omkring det, at have sin smartphone med på ferien. Nogle mener, at man ikke kan være helt til stede, hvis man har smartphonen med sig over alt, hvor for andre er smartphonen en uundværlig del af bagagen. Hvorfor nogle mener det sidstnævnte, kommer der her nogle bud på her.

(Sponsoreret indlæg)

Inden man påbegynder rejsen, er det en rigtig god idé, at gøre telefonen rejseklar. En smadret telefon på ferien er ikke meget værd. Som mange sikkert har erfaret, så er smartphonen en genstand, som let kan tage skade, hvis man ikke har sørget for skærmbeskyttelse i form af covers, panserglas eller skærmfilm. Uden skærmbeskyttelse eller covers kan en iPhone eller Samsung skærm let kan tage skade. Både iPhone covers og Samsung covers fås i dag i et hav af udgaver, hvorfor du helt sikkert kan finde et cover efter din smag. Er du ikke helt tosset med covers på din smartphone, så er skærmbeskyttelse et rigtig godt alternativ, enten som panserglas eller som skærmfilm, der er lige til at sætte udenpå din smartphone.

Hvorfor er smartphonen uundværlig på ferien?

De nye regler for roaming i Europa, gør det muligt at være online og tilstede på de sociale medier overalt i Europa, uden at det koster dig ekstra i data. Udover at smartphonen naturligvis kan fungere som et udemærket kamera, en uundværlig GPS, når du er kommet på afveje, så bruges smartphonen ligeledes ofte til at afstemme verdenssituationen på hjemmefronten via sms’er og sociale medier, så kan smartphonen være et uundværligt redskab på rejsen til så mange andre formål. Smartphonen er dog også brugbar på andre måder, når du rejser.

Anmeldelse af hoteller og restauranter

Vi lever i en tid, hvor tingene bare går lidt hurtigere end for 20 år siden. Samtidig er vi mere end nogensinden bevidste om kvalitet, og vil rigtig gerne vide, hvad vi går ind til, inden vi booker os ind på et hotel eller begiver os ind på en bestemt restaurant. En undersøgelse fra Tech-test viser at hele 47 procent af alle danskere bruger vores telefon på ferien til at læse anmeldelser om hoteller og restauranter, inden vi besøger stederne.

Billetter og bookingbekræftelse

Vores smartphone er ligeledes blevet vores redningsmand, hvis man ikke orker at rende rundt med diverse bookingbekræftelser og billetter til flyrejser, forestillinger og diverse seværdigheder printet på papir. Heldigvis kan vores smartphone i dag, løsrive os for diverse plastiklommer med adskillige bilag som skal bekræfte alle de bestillinger, som skal opleves å ferien. Ovennævnte undersøgelse viser ligeledes, at hele 49 procent af alle danskere gemmer billetter og bookingbekræftelser på telefonen.

Betaling

Ved at have smartphonen med på rejsen, gør det shoppingturen eller handleoplevelsen meget lettere. Det er nemt at foretage digitale betalinger med smartphonen, hvor din smartphone i korte træk vil være dit betalingskort. Det eneste du skal gøre, når du vil betale digitalt med din smartphone er, at holde din smartphone henover betalingsmodulet, i stedet for dit betalingskort.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.