Cookies

På denne side kan du bl.a. læse mere om de Cookies websitet benytter, hvorfor de benyttes og hvordan du sletter eller blokerer for cookies.

Oversigt over sidens indhold:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Annoncenetværk
  7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Kuta
Gavnævænget 22
8381 Tilst
Telefon: 27472562
Email: [email protected]

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website

  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Analytics (trafikmåling)
  • Google Adsense (visning af målrettede reklamer)

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk: Google DoubleClick

Læs mere om de cookies, GoogleDoubleClick gør brug af inkl. hvordan du kontrollerer dem: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

7. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

De personoplysninger dette website lagrer, indsamles i forbindelse med debattering i websites rejseforum, hvor det er muligt at skrive indlæg og samtidig oplyse navn, e-mailadresse og evt. hjemmeside. (Man kan dog også deltage uden at oplyse dette og dermed skrive anonymt)

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kuta, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.