Arbejde og bo i Australien

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Anonym 7 år, 2 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #30013 Svar

  Anonym

  Jeg skal til Australien (igen) her om et års tid, og jeg prøver at planlægge lidt hvad jeg vil! Jeg er australsk statsborger men bor i Danmark i øjeblikket.

  Jeg skal være væk i mindst et år, og har forskellige planer: få arbejde og bo på et værelse i fx Sydney, arbejde som au pair, lave frivilligt arbejde hvor jeg også får kost og logi og til sidst – det som nok kunne være bedst: arbejde et sted hvor jeg både får løn, sted at sove og kost og logi.

  Jeg kender kun ét sted og det er Whitsunday Islands, hvor man fx kan arbejde på hotellet med rengøring af værelser osv, og der får man både sit eget værelse, løn, kost og logi. Men det ligger helt oppe i Queensland, og jeg tænker der da må være noget lignende andre steder i Australien.

  Jeg er heldig at kende ret mange mennesker rundt omkring i Australien hvor jeg også kan bo lidt, men jeg vil aller helst bare arbejde, tjene penge og have eget sted at bo.

  Jeg ved, at det er meget let at få arbejde især når man er ufaglært, og værelser der udlejes er utroligt billige.

   

  Når, men jeg vil bare høre hvad jeres erfaringer er! Jeg har jo mange muligheder når jeg ikke skal tænke på opholdstilladelse, men jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg fx skal søge på, på nettet.

Svar til: Arbejde og bo i Australien
Dine informationer:
6 + 3 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.