Backpack tur på cykel til Norge

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Rune Andersen 1 år, 5 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #142002 Svar

  Rune Andersen

  Hejsa hvem end der så læser det her!
  Jeg har været i gang med at strikke en cykeltur sammen mod Norge, som i følge min plan skal starte omkring slutningen af sommerferien eller lige efter sommerferien. Tanken er, at jeg/vi tager den store rygsæk på ryggen og cykler af sted og slår telt op hvorend vi lander og spiser kaffe og drikker mad fra trangia.

  Turens mål er, for mig, at ramme Hamar, hvor jeg kender en gut som jeg gerne vil hilse på, men det er jo kun et enkelt stop på turen. Andre destinationer på turen er ikke fastlagte, og det ville være en god ting at snakke om sammen inden turens start. Jeg er meget fleksibel i forhold til hvor vi ender!

  Jeg har ikke planer om at skulle cykle vanvittigt mange kilometer om dagen, grundet “tung” oppakning og Norges høje bjerge og bakker. Tanken er at cykle til man ikke gider mere, og slå sig ned i den skønne norske natur.

  Lidt om mig!
  Det går jo ikke at man bare blindt vælger rejsepartner, så her er lidt om mig. Jeg er 18, meget meget snart 19, og om en måned (Fra jeg har slået det her op) er jeg student fra Egå Gymnasium. Jeg bor nord fra Århus i den lille flække af en by, som hedder Lystrup. Jeg er stille og rolig og meget tålmodig fyr, som elsker at være i naturen, selvom jeg oftest sidder inde på mit værelser og jammer musik og ser film/serier (Og kæmper mig igennem lektier, afleveringer og nu eksamener), men det er jo ikke så mærkeligt når man går på gym.
  Jeg er rimeligt kendt med lange cykelture, da jeg sidste sommer cyklede med nogle kammerater til Mors. Derudover har jeg en tendens til at cykle hvorend jeg skal hen, for som jeg fandt ud af efter Morsturen, alt under 150km er cykeldistance 😉

  Hvis det kunne være af interesse eller hvis du har spørgsmål så tøv endelig ikke med at kontakte mig! Jeg vil elske at have nogen at dele turen med! Du kan finde mig på Facebook!

  – Rune Andersen

Svar til: Backpack tur på cykel til Norge
Dine informationer:
3 + 6 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.