Billig rejse for 2 i europa

Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Hans 3 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #90309 Svar

  Anonym

  Jeg står og skal finde på et sted at rejse hen med min kæreste mellem tor d. 28/11 kl 18 eller fredag d. 29/11 til søndag d. 1 dec.

   

  Jeg vil høre om der er nogen som kender nogle gode sider til at finde billige billetter til nogle lækre destinationer i Europa. Jeg har tænkt på Lissabon, Bukarest eller andre østeuropæiske byer. Er der nogen som har nogle bud på hvor man kan finde billige direkte biletter? Destinationen er meget fleksibel.

   

  Mange tak 🙂

 • #95310 Svar

  I må ind og gennemgå mulighederne på Ryanairs hjemmeside. Det bliver ikke billigere end her, selvom man selvfølgelig ikke helt ved den endelige pris, før man har klikket sig igennem hele bestillingsflowet. (hint: det er bagagen der er den dyreste – se om I kan nøjes med 1 stor kuffert og ellers bare håndbagage).

  Siden I ikke skal være afsted ret længe, vil jeg foreslå at holde jer forholdsvist tæt på. F.eks. London eller Barcelona. Det er også to destinationer, som man virkeligt kan nå billigt med Ryanair, der i øvrigt altid flyver direkte. Zagreb, Budapest eller Warszawa kunne også være muligheder.

  Ellers har SAS lige nu 1.000.000 flybilletter på udsalg. Stik ind på deres hjemmeside, så er der et kæmpe banner, der tager jeg videre til tilbudsområdet.

   

 • #142680 Svar

  Hans

  Du kan finde nogle gode steder her eller bare tips til hverdagen.

Svar til: Billig rejse for 2 i europa
Dine informationer:
+ 65 = 70

Annuller

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.