Brasilien!

Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Anonym 4 år, 5 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #70053 Svar

  Anonym

  Hej!

  Efter rigtig mange rejser til Indien og Asien, taler vi om, at vi næste vinter måske skal prøve at tage til Brasilien?

  Er der nogen her, der har rejst i Brasilien, og kender noget til, hvad der er godt at se og besøge i dette kæmpe land, som kan virke lidt uoverskuelig når man intet kender til det?

  Vi skal afsted i 6 uger, og vil gerne starte med noget badeferie ved en lækker strand, uden alt for mange turister 🙂 Gode forslag modtages meget gerne!

  Vi vil flyve rundt i landet, og foretrækker f.eks. at vi ikke skal køre alt for mange timer, for at komme frem til stranden eller andre steder 🙂

  Vi vil også meget gerne se noget flot natur, men det lyder desværre til, at vores vinterperiode ikke er det rigtige tidspunkt at besøge Amazonas og Pantanal, som skulle være helt oversvømmet fra December til april 🙁

  Foz do Iguacu National Parken med de store vandfald, skal vi til gengæld helt sikkert besøge 🙂

  Og så skal vi nok også nogle dage til Rio de Janeiro!

  Ellers ligger alt andet åbent, og vi er meget modtagelige for alle gode råd og forslag, så fortæl endelig!!!!

  Hvordan med prisniveau`et derovre? Det er meget modstridende oplysninger vi får at vide og kan læse os til! Nogle fortæller at det er meget dyrt, andre at det sagtens kan gøres nogenlunde billigt, dog ikke som i Asien!

  Når vi skal rejse så længe, har det jo desværre en hel del at sige, hvad vi kan bo og spise for 🙂 Men vi er vant til at bo på hostels og primitive hytter / bungalows så vi kræver ikke alverden! Bare beliggenheden er god, det er faktisk noget af det vigtigste 🙂

  Og hvordan med sikkerheden? Vi vil meget nødigt havne som “fanger i et gyldent bur”, hvor vi ikke kan gå rundt nogen steder, hvilket vi har prøvet før, og det er frygteligt!

  Nogen fortæller at det ikke er noget, som vi skal bekymre os om, men samtidig at vi ikke må gå der, og der! Så det er lidt svært at vide hvad man skal tro? Hvad er jeres erfaringer?

  Hvis du / I har rejst i Brasilien, så fortæl endelig alt hvad du synes vi bør / skal vide om landet!!!

  På forhånd mange tak for hjælpen, og godt nytår til alle!

  Venlig hilsen Søs.

   

   

 • #75058 Svar

  Anonym

  hej søs

  jeg ved ikke om det er noget for jer, men jeg er igang med at stable en tur til Rio Negro på benene til november. det er en 7 dags tur med flodbåd ind i junglen, med udgangs punkt i Manaus. jeg har stadigt et par pladser til overs, så skriv til mig på [email protected] for mere info 🙂

  MVH

  Mikkel

 • #75066 Svar

  Anonym

  Hej Søs, 

  Drager selv afsted her til december/ januar. 

  For turen i Brasilien, skal vi helt sikkert se/ opleve:

  – Rio: har tænkt mig at tage en tour i favela og ellers nyde byen, strand og natteliv. 

  – Ilha Grande & Paraty: ligger mellem Rio og Sao Paulo. Der skulle være nogen helt fantastiske strande. 

  – Foz do Iguacu: Tag en guidet tour på et par dage for at se valdfaldene fra både den brasilianske og argentinske side. (Har ladt mig høre, at man får meget ud af at besøge den argentinske del…)

Svar til: Brasilien!
Dine informationer:
28 − 26 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.