Camping i Danmark

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Niklas 2 år, 5 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #40283 Svar

  Anonym

  Vi har valgt at droppe udlandsrejsen i år, og tage en tur på camping i stedet. Vi vil derfor høre om der er nogle der har nogle gode erfaringer med nogle campingpladser? Skal helst være på fyn, eller i jylland men ikke alt for langt fra fyn. Indtil videre er vi blevet lidt hooked på http://www.hasmarkcamping.dk/ , er der nogle der har erfaringer med dem?

  Mvh
  Loop

 • #45285 Svar

  Anonym

  Jeg har været på Hasmark Camping en engelt gang sammen med mine to børn. Der er ikke noget galt med pladsen og faciliteterne er helt i orden, især set fra børnenes synspunkt, som elskede at leje der og at pjaske i vandlandet. for os voksne var den måske lidt mere kedelig og ikke et sted jeg ville tilbringe rigtig mange uger. Stranden er dejlig, men det kræver selvfølgelig godt vejr. Maden i restauranten var ganske ok til fornuftig pris.

  ellers kan du prøve at undersøge Taarup Strandcamping (har jeg ikke prøvet, men har fået den anbefalet) og Åbyskov campingplads (som vi har besøgt) den er god med mulighed for masser af udendørsaktiviteter, som både vokse og børn kan være sammen om.

  camping i danmark er skønt og jeg synes det er en god beslutning at droppe udlandsrejsen til fordel for det.

  lis

 • #115348 Svar

  Christina

  Jeg ville også anbefale Hasmark camping. Det er en superskøn plads med gode aktiviteter – mine børn elskede deres kreative værksted, men nu har jeg også to piger 🙂 Vi voksne nød godt af deres wellnessafdeling…. se deres hjemmeside, der er hele deres program for sommerferien, så kan du se om den er noget for jer… http://hasmark.dk – den kan klart anbefales – dejligt sted…

 • #115349 Svar

  Niklas

  Jeg var afsted på Hasmark Camping med min familie, da jeg var yngre (11 eller 12 år gammel), og jeg husker det som en ret god tur. Så jeg kan helt klart anbefale det 🙂

Svar til: Camping i Danmark
Dine informationer:
81 − 76 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.