De største tyske rejsearrangører på et sted

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Neubauer Rejser 1 år siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #142556 Svar

  Neubauer Rejser

  Den nye gratis bookingplatformen http://www.neubauer-rejser.dk hjælper folk med at finde frem til det helt rigtige rejsetilbud, hvor man samtidig kan spare helt op til 40% på sin rejse, da der ikke tillægges nogen dansk moms. Bookingplatformen giver dig et hurtigt overblik over alle de bedste tilbud fra de største rejsearrangører i Tyskland.
  Med sin store erfaring arbejder Neubauer kun sammen med de største og mest seriøse arrangører i Tyskland, hvilket betyder ekstra sikkerhed for kunderne. Kunderne opnår desuden en meget større fleksibilitet på rejsen, fordi de ikke er bundet til bestemte rejsedage på ugebasis. Ved at rejse ud fra Hamborg, en af Tysklands største lufthavne, kan man derimod frit vælge ud- og hjemrejsedag samt rejsens længde og udbudet af charterrejser er meget større.
  Prisen man ser hos http://www.neubauer-rejser.dk er den samme som man vil se, hvis man gik ind og fandt den samme rejse hos hver enkelt af rejsearrangørerne – her er det blot samlet på en overskuelig måde på et sted.
  For øjeblikket benytter mere end 300.000 danskere sig af denne mulighed for at rejse på ferie ud fra Hamborg Lufthavn og dermed spare mange penge.

Svar til: De største tyske rejsearrangører på et sted
Dine informationer:
− 4 = 1

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.