Edderkopper i Uganda?

Dette emne indeholder 5 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Anonym 5 år, 6 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #10162 Svar

  Anonym

  Hej alle, min veninde er netop taget et år til Uganda. Helt fantastisk. Jeg har aldrig været i Afrika og kunne vildt godt tænke mig at opleve det. Samtidig med at jeg godt kunne tænke mig at besøge hende kunne det være oplagt at tage derned!

  Men men men, der er bare det der stopper mig, araknofobi af høj grad! hvordan er det med edderkopper i Uganda? Er de store, farlige og nærgående? Jeg synes det ville være så ærgeligt at droppe turen pga skrækken men det er virkelig slemt hvis jeg ser en. Så, mit spørgsmål er, er der nogle der har erfaringer med edderkopper i Uganda? Er det ligeså slemt som jeg tror det er. Skal man være forberedt på bare at “se” dem eller være i kontakt med dem?!

   

  Håber jeg kan få nogle gode råd og måske noget som kan få mig til at slappe mere af omkring det 🙂

 • #15163 Svar

  Anonym

  Haha, dejligt atypisk indlæg i et rejseforum.

  Nå, fobier er jo som regel ikke noget at grine af. Til dit dilemma vil jeg sige, at du ikke skal lade dig og nogle som udgangspunkt ligegyldige edderkopper komme i mellem dig og din oplevelse.

  Der er edderkopper i Uganda, men du ser med stor sandsynlighed ikke nogen. Der er langt lavere risiko (nogen ville sige chance) for at du ser dem i Uganda, end hvis du f.eks. tog til Asien. Og hvis du ser nogen, så kan du jo nøjes med at kigge på dem, ingen grund til at samle dem op eller noget. Fandt i øvrigt denne diskussion på Lonely Planet, hvor der bliver stillet samme spørgsmål som dig. Nogle af indlæggene der er lidt dumme, men

  Jeg har et godt råd til dig: Se om du ikke kan overkomme fobien ved at få hypnose. Jeg kender to der har fået hypnose, den ene for højder og den anden for flyskræk, og det har virket begge gange. Kom fobien til livs og tag på en fed oplevelse i Uganda. Tag ud og se gorillaerne. Og lad dig så aldrig skræmme af vores små ottebenede venner igen.

  Jørgen S

 • #15164 Svar

  Anonym

  Tak for det gode svar. Det er jo gode nyheder, ihvertfald fra dig. Jeg tror jeg vil tage det til mig og ikke lade min skræk stoppe mig. Jeg har også hørt om hypnose og også hørt positive virkninger så måske jeg skulle tjekke det ud.

   

  Tak for hjælpen endnu en gang.

 • #15165 Svar

  Anonym

  Spændende indlæg, jeg har også hørt at hypnose faktisk skulle have en god virkning. Det er nok mest en placebo effekt, men bestemt værd at prøve 🙂

 • #15170 Svar

  Anonym

  Jeg var et halvt år i Uganda uden at se en eneste edderkop, slange eller noget som helst. Det var lige før at jeg blev skuffet 😉 Til gengæld så jeg både edderkopper og slanger i Tanzania. Det kan være at jeg blot var heldig – men generelt vil jeg på baggrund af min egen erfaring sige, at man ikke skal være bange for edderkopper i Uganda.

 • #15175 Svar

  Anonym

  Jeg var for nyligt på en safari til Uganda med Afrika-safari. Vi var også oppe og se goriallerne, og selvom vi vandrede i junglen i over 6 timer lagde jeg ikke mærke til en eneste ederkop. Derfor tror jeg at du bare kan tage det helt roligt hvad det angår 🙂

  Hilsen Line

Svar til: Edderkopper i Uganda?
Dine informationer:
9 + 1 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.