Er du til outdoor, friluftsliv og oplevelser?

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Astrid Nielsen 1 år, 9 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #141834 Svar

  Lisbeth Laustsen

  Synes du det lyder fedt at bo og arbejde hos en værtsfamilie til gengæld for kost og logi, således at man får et indblik i kulturen og området (via portalen workaway.info)? Og herved også diverse spændende outdoor-aktiviteter i fritiden – fx hike, svømning i bjergsøer, klatring eller hvad området ellers lige lægger op til.

  Eller har du hang til primitivt friluftsliv med vandring, backpacking, naturoplevelser og overnatning i telt såvel som på hostels? Vil kunne kombineres med kulturoplevelser eller en udfordrende, guidet vandretur fx i Nepal. Hvis du har interesse for klatring kunne det også være en mulighed at tage på fx en fjeld- og klatretur til Norge (selv træklatrer jeg).

  Eller måske endda en kombination? Evt. er jeg også åben over for andet frivilligt arbejde. Skriv endelig, hvis dele af det skulle have din interesse.

  Rejsemålet er ikke fastlagt, men kunne fx være Alperne, Wales, Norge, Canada eller Nepal – gerne med spændende natur, kultur og bjerge. Rejselængden kan aftales alt efter indhold, men tidsrummet er i april-juli 2016, muligvis helst med start fra midt i maj. Som ovenstående også lægger op til, er både workaway og backpacking en billigere måder at rejse på, hvor der til gengæld stilles nogle krav til én. Dog vil jeg selv blot tro, at disse forskellige opgaver og udfordringer netop kan være meget udviklende og givende at løse.

  Selv er jeg en 20-årig pige, der er midt i mit sabbatår, hvorved jeg p.t. arbejder og sparer op.

  Lyder det interessant? Så skriv et svar 🙂

 • #141895 Svar

  Astrid Nielsen

  Hej vil du med til afrika og bestige Kilimanjaro i starten af april mdr. ? Jeg er en pige på 20 år der meget gerne vil ned og bestige Kilimanjaro. Jeg vil gerne afsted den 2 April (ved godt det er i regn tiden) og derefter på noget safari og så videre på zanzibar. Hvad tænker du?
  Vh Astrid Nielsen

Svar til: Er du til outdoor, friluftsliv og oplevelser?
Dine informationer:
− 1 = 1

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.