Erfaringer med uspecificeret indkvartering

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  H. Rosenberg 2 år, 9 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #90312 Svar

  Hej alle,

  Jeg har aldrig været på en uspecificeret charterrejse – men nogle gange er det jo væsentligt billigere. Men har aldrig taget chancen med en uspecificeret rejse, da jeg prioriterer et godt sted at bo højt – men det kan man jo opnå alligevel.

  Er der nogen, der har taget på en uspecificeret rejse?

  Hvordan gik det og hvordan var forholdene? Var I heldige eller uheldige?

  Tak.

 • #101777 Svar

  H. Rosenberg

  Jeg har et par gange, i 1980 og 1994 valgt uspecificeretindkvartering og fik henhv. en hel bungalow for mig selv (Sol Rejser), og en 70 kvm hotellejlighed med 2 altaner (Tjæreborg). Sidste gang jeg valgte denne rejseløsning i 2013, var hotelværelset ved at tage pippet fra mig. Det var 12 kvm inkl. badeværelse, larm fra baren døgnet rundt, ikke muligt at få luft i værelset og direkte indblik fra lejligheder lige overfor. Det var i Hersonnissos, Kreta. Spies tilbød at hjælpe ved at tale med hotelværten, som heldigvis rådede over endnu et hotel i en meget bedre standard, og ferien var reddet. Men man kan jo ikke regne med hjælp. Jeg vælger ikke uspecificeret indkvartering mere. Jeg har siden valgt “kun flyrejse” (eller Norwegian), og bestilt hotellejligheden på http://wwww.booking.com, så ved man præcis hvilken kvalitet man får, og for en rimelig pris.

 • #101779 Svar

  H. Rosenberg

  Jeg har et par gange, i 1980 og 1994 valgt uspecificeretindkvartering og fik henhv. en hel bungalow for mig selv (Sol Rejser), og en 70 kvm hotellejlighed med 2 altaner (Tjæreborg). Sidste gang jeg valgte denne rejseløsning i 2013, var hotelværelset ved at tage pippet fra mig. Det var 12 kvm inkl. badeværelse, larm fra baren døgnet rundt, ikke muligt at få luft i værelset og direkte indblik fra lejligheder lige overfor. Det var i Hersonnissos, Kreta. Spies tilbød at hjælpe ved at tale med hotelværten, som heldigvis rådede over endnu et hotel i en meget bedre standard, og ferien var reddet. Men man kan jo ikke regne med hjælp. Jeg vælger ikke uspecificeret indkvartering mere. Jeg har siden valgt “kun flyrejse” (eller Norwegian), og bestilt hotellejligheden på http://www.booking.com, så ved man præcis hvilken kvalitet man får, og for en rimelig pris, (Hvilket er €25 pr. døgn for en lejlighed på ca. 35 kvm)

Svar til: Erfaringer med uspecificeret indkvartering
Dine informationer:
3 + 7 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.