Fiji i febuar.?

Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 8 år, 4 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #30007 Svar

  Anonym

  Jeg tager til Australien i december og rejser rundt i 2 mdr, derefter har jeg en månede inden arbejdet kalder derhjemme.

  Jeg har kigget på de forskelige pacific øer, men ulempen er bare at de jo praktisk talt alle har regntid i denne periode.

  Jeg syns selv at være kommet frem til at Fiji ville være okay.. Er der nogen der har været på i Fiji omkring febuar, der kan sige lidt om vejret.. Plejer det at være slemt med regn, hvordan med vind..? Mulighederne for at dykke, bliver de ringere.? osv.

  Hilsen Tanja.

 • #35008 Svar

  Lyder spændende.

  Jeg har været på Fiji en gang, men det var i november måned. Vi besøgte (udover ‘fastlandet’ – Nadi) øerne Mana Island og Beachcomber Island (den sidste er en ret kendt party-ø, som man kun skal besøge, hvis man vil feste)

  Én ting jeg lærte om Fiji er, at man skal udvælge de øer man besøger nøje. Der er mange at tage af – over 300 – og det er på disse, at man vil tilbringe sin tid.

  Fastlandet er mildest talt ikke noget ved. Hvis jeg skulle til Fiji igen, ville jeg kigge efter et sted, hvor der var gode muligheder for at dykke og opleve ting – ellers risikerer man at ende på en lidt kedelig (men sikkert super lækker) ‘bryllupstur-ø’ 🙂 Altså en ø der kun tiltrækker turister pga. ren afslapning.

  Jeg dykkede ikke selv, men snorklede en masse, hvilket var virkelig flot. Desværre så vi hverken djævlerokker eller hvalhajer, hvilket ellers ses relativt ofte i vandet omkring Fijis øer.

 • #35009 Svar

  Anonym

  Ja jeg vil helt sikkert også vælge nogle øer ud og så koncentrere mig om dem, er i fuld gang med at læse for at finde ud af hvilke jeg vil vælge.

  Håber på at se mata rays og hvalhajer, så skal jo lige finde de bedste steder for det.

   

 • #35010 Svar

  Anonym

  Da jeg var derover for ca. 4 år siden besøgte jeg også Mana Island og Beachcomber Island. Heruodver var jeg nogle dage på øen “Robinson Crusoe”, hvor vi tog dykercertifikat. Dette sted kan varmt anbefaldes, men du kan jo lige læse noget mere om det på nettet.

  Det var et tysk par der hader dykkerskolen på det tidspunkt og det fungerede alletiders. De kendte havet som var det deres egen baghave –  vi så også både manta rays og hvalhajer.

  Men der er helt sikkert også flere spændende øer derover, så god jagt efter de bedste 🙂

 • #35011 Svar

  Anonym

  Hej

  Hvis jeg må komme med et forslag så overvej at tage til Cook Øerne. Det er et helt vidunderligt sted

  Med venlig hilsen

  Torben Nielsen
  http://www.travelmarket.dk

Svar til: Fiji i febuar.?
Dine informationer:
14 + = 22

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.