Hotel i Egypten

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 6 år, 8 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #10058 Svar

  Anonym

  Hej

  Vi er 4 voksne og 2 børn på 9 og 12 (os og vores mormor og morfar) der gerne vil en tur til Egypten i januar.

  Vi vil gerne bo på et all inclusive hotel med havudsigt og et sted hvor man kan snorkle.

   

  Er der nogle der kan anbefale hoteller/rejsebureau?

   

  På forhånd tak og god weekend

 • #15059 Svar

  Hej Helle,

  Jeg har tidligere i år boet på hotel Grand Makadi som ligger ved Makadi Bay lidt uden for Hurghada. Det var all inclusive og alt i alt rigtigt godt. Du kan se nogle billeder af Grand Makadi her, her og her. Se også flere billeder fra Egypten.

  Snorkeling lige ude foran hotellet var virkelig godt! Dog skal man først svømme/gå omkring 100 meter ud, for at komme væk fra lavt vand og død koral.

  Det skulle være muligt at få et værelse med både pool- og havudsigt, hvis man er villig til at betale det ekstra.

  Der findes adskillige all inclusive hoteller ved Makadi Bay (vidst nok ejet af samme mand). Hvilket der er bedst, ved jeg ikke. Men på forskellige fora og andre sites, har Grand Makadi fået fine anmeldelser.

  Uanset hvilket hotel i vælger, så er mit råd:
  Lad være med at bo i Hurghada by. Hurghada er efter min mening en helt igennem frygtelig by, hvor størstedelen af de mennesker, man som turist kommer i kontakt med, kun er ude på at snyde og fuske for at tjene (flere) penge. Jeg har skrevet et rejsetip med overskriften I Hurghada bliver du snydt, som jeg synes du skal læse. Bo i stedet lidt uden for byen eller find et helt andet sted.

  Har i øvrigt hørt godt om Dahab, hvis man vil lidt væk fra “tursitfælder” som Hurghada og Sharm el-Sheikh. Det er måske værd at undersøge.

 • #15068 Svar

  Anonym

  Er der nogen, der ved, om man kan få sukkerfri sodavand (fx coke light) på all-inclusive hotellerne i Egypten, eller er det kun standard-udgaven?

Svar til: Hotel i Egypten
Dine informationer:
1 + 8 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.