Hvilken ø i Grækenland?

Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Louie 2 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #40020 Svar

  Anonym

  [Indlæg fra tidl. udgave af forum]

  Mig og kæresten overvejer et smut til Grækenland til sommer. vi vil gerne ud på en af øerne, synes det er svært at bestemme os for hvilken.. Nogen der har et forslag? (Hun har set Kos – så dér skal det ikke være..)

  Vi er i 30’erne og vil gerne både ud og se og opleve, samt slappe af og nyde.

  danner

 • #45021 Svar

  Tjaa, der er jo et hav af øer i Grækenland – og afhængig af hvad man vil, så er nogle bedre end andre.

  Af de græske øer jeg har besøgt, vil jeg med jeres behov i baghovedet fremhæve Kreta og Santorini. Der er både mulighed for at opleve en masse og slappe af. Kreta er Grækenlands største ø, og også den mest turistede – men alligevel er der super dejligt og masser at se! (Samaria-kløften, Chania, natur, markeder mv.) Santorini er en meget speciel vulkanø og er stor en oplevelse bare i sig selv! Man tror næsten ikke man er i Europa mere, når man ser den. Her finder I nok ikke de lækreste strande, men der meget flot og speciel natur samt små hyggelige byer!

  Andre gode bud, hvor jeg dog ikke har været, kunne være Lefkos, Milos og Korfu? Se en fuldstændig liste af grækenlands øer her

 • #45141 Svar

  Anonym

  Hej Danner!

  Grækenland er pragtfuld, og jeg har selv besøgt 18 forskellige øer / steder 🙂

  Det er meget svært at fremhæve en ø frem for en anden, for de er meget forskellige.

  Tilslutter mig dog, at Santorini er den smukkeste af dem alle! Men kun på vestkysten!!!! Hvis I kommer dertil, så und jer selv at tage mindst en overnatning i Fira, Imerovigli eller Oia med udsigt!!!! Det er dyrt, men så flot, så flot! Og hvis I ikke forlanger andet “luksus” end det udsigten giver, trods alt til at betale. Østkysten er badeferie, der få`es bedre andre steder. men den billigste måde at have en base, at tage ud fra!

  I det hele taget er vores bedste erfaringer, at lave en “ferie i ferien”!

  Vi vælger altid et billigt hotel, og bruger så pengene på at sejle over til en af naboøerne, eller leje en bil og tage en overnatning eller flere, et sted vi kommer forbi, og hvor vi synes er rart. Tit “langt væk” fra alle de andre turister.

  En af vores bedste ture var også, da vi tog lokalbussen fra Parga, og kørte ind til Meteora “bjergene”, og var der i tre dage. Der er så fantastisk flot og fascinerende!

  Håber dette kan bruges til lidt inspiration, ellers spørg igen!

  Venlig hilsen Søs.

 • #45143 Svar

  Anonym

  Hvis man er til aktiv-ferie kan jeg klart anbefale Milos, hvor der er mulighed for at sejle dagsture i kajak rundt om Ø’en. Min kæreste og jeg tilbragte en uge ved Rod, som ejer http://www.seakayakgreece.com/. Vi boede i en af deres lejligheder og tog hver dag ud på nye kajak eventyr forskellige steder på Ø’en. Her så og badede vi nogle rigtig smukke steder som man normalt ikke kan se som turist. Det var en ferie vi aldrig vil glemme.

  Mvh Henrik

  http://www.seakayakgreece.com/

 • #45152 Svar

  Anonym

  Hej

  Efter 22 år rundt i dejlige Grækenland, er vi tiltrukket af den lille ø Poros, se mere på http://www.poros.dk

  vh

  hop

 • #45176 Svar

  Anonym

  Hej Danner

  Jeg tror jeg lige har stedet til dig. Jeg bor på den lille Leros (nord for Kos) sammen med min græske mand. Vi driver rejsebureau og hotel. Du kan se det hele på http://www.laskarinatravel.gr I Danmark samarbejder vi på 17. år med http://www.skibbyrejser.dk

  Solskinshilsner fra Leros

  Lone

   

 • #142468 Svar

  Rikke

  Min mand og jeg har lige bestilt ferie med Sun tours til Grækenland. Vi overvejede i første omgang at tage til Kreta, hvor vi også har været mange gange før, men i sidste øjeblik faldt valget i stedet på Santorini – Ud fra hvad jeg har læst, og set af billede på instagram, så var det svært ikke at vælge Santorini fremfor Kreta.

  Som jeg har forstået det, så er Santorini bedst for par på en romantisk ferie, hvor Kreta f.eks. er mere målrettet børnefamilier?

 • #142684 Svar

  Louie

  Jeg ville helt klart råde jer til at vælge Kreta!

Svar til: Hvilken ø i Grækenland?
Dine informationer:
+ 27 = 29

Annuller

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.