Hvor bør man rejse alene hen?

Dette emne indeholder 9 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Sofie Kjeldorff 2 år, 7 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #20364 Svar

  Anonym

  Hey! Jeg planlægger en måneds rundrejse i Indonesien med en veninde i Juli måned og den efterfølgende måned vil jeg så rejse alene rundt i et andet land. Mit ‘problem’ er, at jeg ikke kan finde ud af hvilket land jeg skal besøge. De er alle kulturel interessante og varme i August.

  Jeg overvejer følgende lande: Vietnam, Laos, Burma, Malaysia, Papa new guinea, Filippinerne, Thailand og Cambodia

  Hvilket land ville du vælge, hvis du skulle rejse alene rundt som ung kvinde? Jeg vil gerne opleve en masse kulturelt, men der skal også være mulighed for at møde andre unge mennesker (Det er der måske overalt? 🙂

 • #25365 Svar

  Anonym

  Jeg er selv kvinde på 27 og har rejst rundt i Asien i 2,5 måneder alene. Har bl.a. set Thailand, Malaysia, Bali, Sabu og Gili Islands. Generelt synes jeg man kan sige at jo mere turistet et sted er, jo mindre opmærksomhed vil du få. Og generelt vil jeg sige, at ja det er sikkert men man skal altid tænke sig godt om.

  Derudover har det selvfølgelig også betydning om du er attraktiv. Især langt lyst hår, lange bare ben og en synlig kavallergang kan visse steder giver virkelig mange blikke – måske fordi det visse steder ikke er respektfuldt at klæde sig sådan gg 😉 

  Så hvis du her i danmark er vandt til lange blikke og kommentarer, så vil det være mere i sydøstasien. Eller det er faktisk mest stirrende mænd, ikke så mange kommentarer, er i hvert fald min erfaring.

  Men det handler om at tænke sig lidt om – ikke gå alene hjem fra byen og gerne følges med andre rejsende, hvis du bare føler dig det mindste utryg. Lad være med at drikke dig for fuld, tage imod drinks fra fremmede mænd. Simpelthen være fornuftig og ikke tage chancer så skal det nok gå 🙂

  hilsen, og pas på dig selv, stine

 • #25366 Svar

  Anonym

  Mange tak for dit svar 🙂 Hvilke erfaringer havde du med at møde andre mennesker? Havde du nemt ved at mødes med nogen du kunne følges ldit med en gang imellem?

 • #25367 Svar

  Anonym

  Jamen faktisk afhænger det meget af dig selv, for langt de fleste steder er der masser af unge backpackere – både singler og par – som du sagtens kan mødes med og måske endda følges med noget af vejen. Det er i hvert fald min erfaring som en kvinde der har rejst alene. Jeg mødte nogle rigtig rigtig søde englændere og rejste med dem i ca. halvanden uge i Thailand og skulle så også have mødt dem på Bali senere, men det gik desværre ikke efter planen.

  Men det hele kræver, at man ikke sidder inde i sin egen “skal”, men at man er frisk på at tale med andre og ikke tager på vej af at få et nej, hvis ikke de ønsker at rejse videre sammen med en. 🙂

  Og så ka du jo være taktisk og starte med at rejse de steder, hvor der især er mange andre backpackere, f.eks. Thailand. Og vær udadvendt og imødekommende på de mange guesthouses og hostels, det er sikkert her du har størt chance for at møde andre.

  stine

 • #25368 Svar

  Anonym

  Okay. Tak for dit svar 🙂 Jeg er af person ret genert, men når man rejser bliver man automtisk lidt mere åben synes jeg..

 • #25457 Svar

  Anonym

  Jeg har rejst rundt i mange lande alene, Thailand er det mest sikre land at rejse i, folk er meget venlige. Der er mange gode billige hoteller. Jeg vil fraråde philipinerne hvis du er alene, der skal man være meget bombastiske for at begå sig. Det er det land jeg følte mig mest udsat. Jeg sluttede  af på øen boracay der var dejligt, og beboerne her var flinke. Jeg rejser selv til Malaycia i år. Jeg ønsker dig en god tur og pas godt på dig selv.

 • #105364 Svar

  William

  Hvis jeg var dig, så ville jeg slå et smut forbi Hong Kong, hvor der er alverdens muligheder for aktiviteter og seværdigheder.

  Der er også et hav af unge mennesker i Hong Kong, så du kan sagtens komme til at falde i snak med jævnaldrene personer og møde nye mennesker.

  Ellers er Kina også et fantastisk land at rejse rundt i, hvilket jeg selv har gjort og været utrolig glad for.

 • #109042 Svar

  Sofie Kjeldorff

  Hvis jeg var dig, ville jeg tage til Chiang Mai i Thailand. Det er et skønt sted at være alene. De har masser af yoga og welness og folket deroppe er rigtig venlige.

 • #109044 Svar

  Sofie Kjeldorff

  Tag f.eks. ind og bo i midtbyen der er omringet af 4 voldgrave. Det er super idyllisk og roligt. Dog var der en del turister, da jeg var der sidst, men hvis du bare holder hovedet højt og sindet åbent, vil du møde en massse fede personer. Der er også¨massage og spa overalt, og priserne er overkommelige. Skriv til mig på [email protected] hvis du vil høre mere og se billeder fra turen 🙂

  KH Sofie

 • #109045 Svar

  Sofie Kjeldorff

  Iøvrigt: Det værste er immigrationskontoret, så sørg for at du har tid nok at bruge uden at skulle ansøge om forlængelse af dit visum. Nogle af os oplevede at skulle vente derude i op til 2 hele dage. Forfærdeligt.

  KH Sofie – Tendensshop

Svar til: Hvor bør man rejse alene hen?
Dine informationer:
27 − 19 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.