Hvor skal vi hen – familie med små børn

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 2 år, 11 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #40315 Svar

  Anonym

  Hej

  Jeg har ledt længe på nettet uden at have faldet over det rigtige. Men måske du kan hjælpe?

  Vi kunne godt tænke os at komme et sted til det nordlige Middelhav, så flyveturen ikke bliver for lang fra København (over 3 timer).

  Så må stedet gerne være børnevenligt da vi har en dreng på 2 år og et spædbarn. Desuden må det gerne ligge okay tæt på en by så man kan gå fra overnatningsstedet til en by. For ikke at det gerne må være nær en lufthavn så det ikke tager meget lang tid at komme fra lufthavnen til feriestedet. Så kort opsummeret er vores ønsker:

  – Location: nordlige middelhav
  – Børnevenligt
  – Gåafstand til by
  – Nær en lufthavn

  Det synes jeg har været svært at finde……kan du hjælpe?

   

 • #45316 Svar

  Anonym

  Hej,

  Jeg tænker umiddelbart Chania på Kreta.

  Der er masser af børnevenlige steder på Kreta, og som regel ligger hotellerne nær en lille by (og tæt på Chania, som kun er kun en bustur væk). Det tager ikke særligt lang tid at komme fra lufthavnen og ud til småbyerne omkring Chania, f.eks. Kato Daratso, som der tidligere er blevet skrevet om her på siden. Hold øje med afbudsrejserne, da man kan være heldig at finde meget billige afbudsrejser til Kreta.

  Alternativt er der en rimelig kort flytur til Barcelona. Der er dejligt varmt, der er en dejlig strand og der er masser af muligheder i byen. Det tager dog lidt tid fra lufthavnen og til centrum (lidt over 1 time). Byen er ganske børnevenlig (meget mere end f.eks. Rom).

  Malaga i Spanien, hvor man f.eks. lejer et hus eller en ferielejlighed kunne også være en mulighed, har dog ikke været der selv.

   

 • #45317 Svar

  Anonym

  Hvad siger, at du behøver at rejse til udlandet? 

   

  Hvis du gerne vil væk hjemmefra, hvorfor så ikke bare tage til Nordjylland? 

  Jeg kender et rigtig hyggeligt sted hvor du kan slappe af.

  Det opfylder desuden også dine krav.

  Det er super børnevenligt og dine børn vil have mulighed for at lege med en masse andre børn. Der er desuden også muliglighed for at spille fodboldgolf og tjekke gårdens farmpark ud (det er bare en masse dyr, men de er vildt søde og ikke Zoo-stresset)

  Det er tæt på en lufthavn og du kan faktisk godt gå til den nærmeste by. De nærmeste by hedder Vodskov. Du er heller ikke mere end 10 minutter væk fra den nærmeste “storby” Aalborg. Du kan smutte på motorvejen lige ved siden af, og så er du der. Du kan også flyve der til, hvis du er lidt doven i det. Aalborg Lufthavn er kun en spytklat derfra.

  Hvis det frister, så kan du kigge forbi Billig Overnatning Ålborg

 • #100221 Svar

  Vi havde tidligere i år en super tur til Kreta og hotel Okeanis – købt gennem Bravotours.

  Beliggenhed var helt ideel, det tog ca. 10 minutter at gå ned til strandene, hotellet var roligt, lækkert, nyt og pænt.

  Derudover havde vi en fantastisk altan – stor og med privat pool – hvor vi brugte meget af vores tid. Det kostede ca. 1.000 kroner ekstra at have den store altan med pool, men det var hver en krone værd.

  Der var lidt by i omgivelserne, men ellers tog det 20 minutter med bus til Chania, som er en skøn by. Læs denne guide med 3 tips som turist i Chania.

  Okeanis er et godt sted til en børnefamilie, hvis du spørger mig – også selvom de øvrige gæster under vores ophold generelt set var ret gamle.

Svar til: Hvor skal vi hen – familie med små børn
Dine informationer:
+ 89 = 95

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.