Jeg tror jeg er ved at blive snydt

Dette emne indeholder 4 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Jens 1 måned, 3 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #141737 Svar

  Frida

  Hej. Jeg har igennem længere tid kigget på at rejse alene, men jeg er bange for at når man bestiller nogle af de større pakkerejser, at de tager for meget. Jeg har selv prøvet at sammensætte nogle enkelte seværdigheder og overnatninger, men det er ikke helt nemt i længden. Er der nogle der har erfaringer med at sammensætte rejser eller kan rejseselskaberne gøre det?

 • #141743 Svar

  Mathias

  Nu har jeg fundet en side hvor man kan taste sine rejse kriterier ind og så får man smidt nogle tilbud tilbage, Det er en god måde at finde de populære rejsemål og seværdigheder, fordi så er det også nemmere at finde rejsepartnere og møde nye mennesker på rejsen. Siden hedder https://www.feriehelte.dk/ og det skulle være rimeligt nemt at bruge den. Er der ellers andre der har ideer? Alle input er velkomne!

 • #142146 Svar

  Susi

  Kan ikke sige andet end at hvis du begynder at føle du er ved at blive snydt, så bak ud… havde selv brugt et forbrugslån til en rejse en gang, og fandt ud af at meget af det som min “pakkeløsning” var blevet opreklameret til at være var fup og fidus. Du kan så forestille dig at jeg stod tilbage med en lidt træls følelse.
  Mvh

 • #142511 Svar

  Marie Lucassen

  Jeg er kunde hos AR Travelservice i Sønderborg. Jeg gider slet ikke at bruge alt for meget tid på søgning på diverse hjemmesider. Så derfor får jeg altid AR Travelservice til at sende mig nogle tilbud på rejser fra Hamborg.
  Priserne er de samme som på andre rejsesider og får jeg god service og vejledning.
  Kan kun anbefales!

 • #142653 Svar

  Jens

  Find noget praktisk hjælp her

Svar til: Jeg tror jeg er ved at blive snydt
Dine informationer:
8 + = 14

Annuller

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.