Køb af guld/smykker i Egypten

Dette emne indeholder 3 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Anonym 7 år, 7 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #10166 Svar

  Anonym

  Hej!
  Vi er en ung familie som for første gang skal til Egypten på ferie – vi skal til Sharm el Sheikh. Da min forlovede og jeg skal giftes til April har vi tænkt om der er noget at spare ved køb af vielsesringe her og om det er noget andre kan anbefale? Eller om det er for risikabelt at købe vielsesringe her – tænker her på dårlig kvalitet/man ikke får det man forventer?
  Håber der er nogen som kan besvare mit spørgsmål.

  God ferie.

 • #15167 Svar

  Anonym

  Sammenlignet med Danmark så er guld og sølv fortsat noget billigere at købe i Egypten. Men det har udjævnet sig noget de sidste 5-7 år.

  Egypten er et af de lande i verden, hvor der sælges mest guld. Men man skal (som altid) se sig for, før man køber. Hvis du kan få anbefalet et sted af jeres rejseselskab eller andre rejsende, kan det være det bedste og sikreste. Et gram guld af 18 karat sælges for ca. 100-120 kroner i Egypten. I Danmark koster det typisk 190-200 kroner. Så det er trods alt også en pæn besparelse.

  I øvrigt kan I være heldige at finde nogle meget smukke og anderledes smykker i Egypten – noget som man ikke lige finder i Danmark. Det er i sig selv også en form for gevinst.

  God guldjagt.

  Åge

 • #15168 Svar

  Anonym

  Hej Åge

  Mange tak for et godt svar inkl. lidt om prisniveau i Egypten. Havde slet ikke tænkt man kunne spørge rejseselskabet om de kender et godt og sikkert sted at handle – men min ide med dette indlæg var evt. at få et par anbefalinger herom.

  Godt nytår

  Ronny

 • #15169 Svar

  Anonym

  Det var da så lidt.

  Prisen på guldet bliver formentligt en lille smule højere, hvis I får vist vej af rejseselskabet. Sådan er det jo altid. Men til gengæld ved man så, at man køber kvalitet og at prisen ikke er direkte forkert. Husk at prutte godt om prisen, hvis I køber dyre eller flere ting.

  Også godt nytår til dig.

  Åge

Svar til: Køb af guld/smykker i Egypten
Dine informationer:
49 + = 50

Annuller

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.