Lissabon og omegn

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 7 år, 6 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #40155 Svar

  Anonym

  Nu har vi bestemt os for at tage til Lissabon om en måneds tid!

  Tror det bliver rigtig dejligt, for der er allerede nu over 20 grader varmt! Så vi vil bare lige høre om der er nogen der har styr på hvad der er do’s and dont’s i Lissabon og i området tæt på?

  Kan man komme lidt væk fra byen og se noget andet en storby? Eller er det ikke nødvendigt?

  Er der en strand i nærheden?

 • #45157 Svar

  Hej.

  Jeg har været i Lissabon en enkelt gang (i 2003 mener jeg). Det er en super dejlig by, og absolut en af de mere hyggelige hovedstader jeg har besøgt..

  Mht. området omkring Lissabon, så kan jeg ikke hjælpe. Men det er uden tvivl muligt at leje en bil og tage på eventyr. Men faktisk ved jeg ikke, om jeg synes det er nødvendigt at tage udenfor Lissabon.. Men det afhænger selvfølgelig af hvor mange dage I har til rådighed. Har I ikke så mange dage, er det ikke nødvendigt, synes jeg.

  Selve byen er meget stemningsfuld og hyggelig, og her er masser af kulturelle og historiske seværdigheder – og god mad. Bl.a. kan jeg anbefale at gå en tur i det gamle område Bairro Alto og i det kulturelle område Alfama. Derudover er også Belem-tårnet og især Santa Maria kirken et besøg værd! Kirken er simpelthen vildt flot og overdådig, og når man ankommer (f.eks. med sporvogn) mødes man af flotte udsmykninger og udskæringer i sten. Kirken huser desuden en stor kiste indholdende de jordiske rester af Vasco Da Gama.

 • #45158 Svar

  Anonym

  Hvis I har en bil og godt med tid så kan I køre ca 130-150 km nord for Lissabon (tæt på Alcobaca) hvor byen Batalha ligger.

  Inde i den lille by ligger Mosteiro de Batalha, som er et enormt kloster- og kirkekompleks fra middelalderen. Prøv at søge på nettet efter det, så kan i finde mange billeder.

  Jeg synes det var virkelig flot og så var den lille by rigtig hyggelig og afslappende sammenlignet med Lissabon

 • #45303 Svar

  Anonym

  Lissabon er en herlig by – man kan det hele, og mange gange til halv pris! Ideer til steder “off the tourist map” kunne være frokost i Porto Brandão (man tar’ den lille færge fra Belem stationen, restauranterne på den anden side specialiserer sig i fisk, som man selv griller ved bordet), Costa da Guia lige udenfor Cascais, udflugt til Sesimbra (20km syd for Lissabon – hvor stemningen er afslappet og maden go’).

Svar til: Lissabon og omegn
Dine informationer:
10 + = 13

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.