Rejsepartner / babysitter

Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Diana 1 år, 6 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #125012 Svar

  Peter

  Hej
  Jeg er en 44 årig dansk single far på fuldtid til en fantastisk 6 årig dreng, der medio/ultimo november gerne vil på en sol/slappe ferie (i uges varighed). Jeg har fundet et fantastisk lækkert 5 stjernes hotel i Egypten All inclusive med et KÆMPE vandland.

  Idet jeg er single far på fuld tid, og virkeligt trænger til ferie 🙂 Bare det at kunne læse en bog/avis, slappe af, etc uden hele tiden at blive “forstyrret” af far, far, far – se her, eller lyt til dette. Er tanken med denne annonce at finde een der kunne tænke sig at følge med os på denne ferie og for det første tage lidt over mht til min søn (være aktiv i vandland, o.s.v.) og ligeledes for mig at kunne have lidt voksent selskab og samtale.
  Jeg bor i midtjylland, og det kunne være hensigtsmæssigt at mødes inden.
  Rejsen, ophold, all inclusive er for dit vedkomne betalt

  “Nitten” er at vi alle 3 skal bo på det samme rum. Selvom dette er et dobbelt værelse og min søn og jeg sover i vores seng, stiller det naturligvist krav til omgang med hinanden på et mindre sted.

 • #141813 Svar

  anna christiansen

  jeg er 65 år og alene men kunne godt tænke mig at passe din dreng og spøge med dig ind imellem. Jeg holder af at observere og være ude. Har allround horisont.

 • #141970 Svar

  Diana

  Hej Peter

  Nu kan jeg jo godt se at dit opslag er ved at være lidt gammelt,men af ren nysgerrighed, fandt du så en rejsepartner/babysitter?
  Jeg står i en situation lige nu, hvor jeg overvejer at tilbyde noget det ligner det du søgte, og kunne godt tænke mig at høre dine erfaringer? Mvh Diana

Svar til: Rejsepartner / babysitter
Dine informationer:
16 + = 21

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.