Safari

Dette emne indeholder 14 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mathi 13 minutter siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #10006 Svar

  Anonym

  En safari tur i Afrika. Se det var noget der kunne være fedt. Så hvis der er nogen der har nogle erfaringer med det, ville jeg gerne høre om jeres oplevelser med sådan en tur.

 • #15007 Svar

  Anonym

  Safari er det bedste – skriver lige noget senere!

 • #15045 Svar

  Anonym

  Tjek evt. denne side ud: http://www.hemingways.dk

  De har specielt tilrettelagte safarirejser og har stor erfaring med Safarirejser til hele Afrika.

 • #15046 Svar

  Anonym

  Jeg er en “aktiv” rejsende til Afrika og har prøvet lidt af hvert. Gang på gang har jeg brugt Morong safari som har været min foretrukne rejse arrangør. Jeg har her smidt et par links til de forskellige rejser, som er et besøg værd.

  Safari i Afrika

  Fotosafari i Sydafrika i Afrika

  Safaritur

  Safarirejser

 • #15067 Svar

  Anonym

  Hej. Jeg kan varmt anbefale dig Afrika-safari. Det har en del ture, bl.a. safari Sydafrika, Safari Tanzania, Safari Kenya og Kilimanjaro bestigning.

  Deres ture til safari Sydafrika er rigtig gode og man bor godt under opholdet. Desuden er der mulighed for at opleve det fantastiske dyreliv og det berømte Kruger National Park.

  Endvidere er der safari Kenya også fantastisk. Med gode kombinationsmuligheder til badeferie på f.eks. Mombasa eller Zanzibar.

  Og så er der naturligvis deres safari Tanzania, hvor man kan opleve Ngorongoro, Lake Myanarea, Tarangire og det smukkeste natur. I forbindelse med Tanzania har man også muligheden for at bestige Kilimanjaro og derfeter drage på safari. Der er mulighed for bestigning hele året rundt, og desuden er der valgfrit afrejsedato.

 • #15190 Svar

  Anonym

  http://www.visitafrica.dk har også mange flotte turer – check deres hjemmeside eller send dem en mail på [email protected]

 • #15191 Svar

  Anonym

  Ka helt klar anbefale Safari Eksperten, hvis du ikke har mod på at planlægge det hele på egen hånd.

  Safari Eksperten er et personligt rejsebureau der virkelig ved hvad de taler om – så rådgivningen er virkelig god! Især på områder der ikke er helt mainstream virker de gode – jeg gad godt prøve campingsafari i Botswana – lyder mega godt! Nogen der har erfaringer med Botswana?

 • #15194 Svar

  Anonym

  Her er 10 gode råd hvis du planlægger en rejse til afrika:

  http://www.safarieksperten.dk/artikler/planlaegning-af-safari/ 

  Håber det hjælper.

  Venlig hilsen,

  Safari Eksperten 

 • #142001 Svar

  Jonathan Løvgren

  Hej

  Jeg er klar over, at denne tråd er gammel, men nu prøver jeg lykken alligevel.

  Jeg står og er ved at booke en safarirejse. I den forbindelse har jeg fået anbefalet Kipling Travel, da det skulle være muligt at få skræddersyet sin rejse. Er det et selskab som nogen herinde har erfaring med? 🙂

 • #142043 Svar

  Anonym

  Jeg har rejst på safari med Blixen Tours, de kan klart anbefales.

  Du kan se deres safarirejser i afrika her

 • #142226 Svar

  Christian

  Der findes mange muligheder for at opleve safari i Afrika. Safarilandene i Afrika har alle noget forskelligt at byde på. De klassiske safarioplevelser med masser af dyr får man på safarirejserne til Østafrika. Det vil sige safarirejser til Kenya, Tanzania og Uganda. Her har man mulighed for at opleve masser af Afrikas dyreliv på de fantastiske savanneområder i Serengeti og Masai Mara, ved Ngorongoro krateret og Aberdarehøjlandet, ved søerne Lake Manyara, Nakuru og Naivasha, i Samburus ørkenområder og meget meget mere. Samtidig kan man også vælge at kombinere en Afrika safari med badeferie. På denne måde oplever Afrikas savanne og dyreliv og efterfølgende fordøjer de fantastiske oplevelser med koralrev og hvide sandstrande.

  Christian

 • #142227 Svar

  Christian

  Alle er naturligvis velkomne til at læse mere og få inspiration på AfricaTours.dk

 • #142396 Svar

  Morten

  Hej

  Jeg har skrevet en lille blogpost med gode råd til safarirejsen. Det kan være der er noget du kan bruge.

  Gode råd til din safarirejse

  Håber du får en god tur. Safari er en kæmpe oplevelse

  Morten

 • #142551 Svar

  Signe

  Skræddersyede safarirejser for hele familien.

  Jeg ville tro at når du først har fået undersøgt de forskellige rejsebureauer, der tilbyder safari i Afrika, så ender du hos Flamingo Tours 😊
  Flamingo Tours har mange års erfaring med netop Safarirejser til Afrika. Du kan se deres rejser her: https://www.flamingotours.dk/safari.

  Mange familier vælger at sammensætte deres rejse hos Flamingo Tours, da de dermed kan kombinere deres safari med en afsluttende badeferie (hvis man fx har børn med) – eller måske en storbyferie i Cape Town (Sydafrika)?

  Med Flamingo Tours kan du være sikker på at din rejse bliver en succes for hele familien. Du får mulighed for at få en skræddersyet safarioplevelse da Flamingo Tours gerne vil give dig og din familie Det Bedste I Verden! 😊

  (Vi er naturligvis en del af Rejsegarantifonden (nr. 2829))

 • #142552 Svar

  Mathi

  Tak for massere af inspiration til hvor man kan finde en god safarirejse. Glæder mig til at skulle afsted, så det er fedt at der findes mange gode råd på nettet til hvordan man skal vælge og hvad man skal være opmærksom på, på sin safari-tur! 🙂

Svar til: Safari
Dine informationer:
80 + = 82

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.