Spar mange penge på din næste charterrejse

Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Hjalte 1 måned siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #142555 Svar

  Neubauer Rejser

  Den gratis bookingplatformen http://www.neubauer-rejser.dk hjælper folk med at finde frem til det helt rigtige rejsetilbud, hvor man samtidig kan spare helt op til 40% på sin næste rejse, da der bl. a. ikke tillægges dansk moms. Bookingplatformen giver et meget hurtigt overblik over alle de bedste tilbud fra de største rejsearrangører i Tyskland.
  Med sin store erfaring arbejder Neubauer kun sammen med de største og mest seriøse rejsearrangører i Tyskland, hvilket betyder ekstra sikkerhed for kunderne. Kunderne opnår desuden en meget større fleksibilitet på rejsen, fordi de ikke er bundet til bestemte rejsedage på ugebasis. Ved at rejse ud fra Hamborg, en af Tysklands største lufthavne, kan man derimod frit vælge ud- og hjemrejsedag samt rejsens længde og udbudet af charterrejser er meget større.
  Prisen man ser hos http://www.neubauer-rejser.dk er den samme som man vil se, hvis man gik ind og fandt den samme rejse hos hver enkelt af rejsearrangørerne – her er det blot samlet på en overskuelig måde på et sted.
  For øjeblikket benytter mere end 300.000 danskere sig af denne mulighed for at rejse på ferie ud fra Hamborg Lufthavn.

 • #142650 Svar

  Oolsen

  Tak for tippet, det var guld værd.

 • #142671 Svar

  Hjalte

  Det må jeg helt sikkert tjekke ud.
  Skal du have finansieret rejsen, så tag evt. et kig på denne side.

Svar til: Spar mange penge på din næste charterrejse
Dine informationer:
52 − = 48

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.