Thailand – autentisk og livligt?

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Niels Peter Sørensen 2 år, 8 måneder siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #101033 Svar

  Mk

  Vi (2 voksne og en 2årig og en 5årig) skal til Thailand i 3 uger fra d 19/2 og efter at have researchet lidt, nået frem til følgende spørgsmål:
  1) Er koh kood og koh mak et godt valg, hvis vi søger uturistet og autentisk Thailand med hyggeligt lokalt liv, lækre strande og gode spisesteder tæt på?
  2) Hvor skal vi rejse hen (i det nordlige Thailand?) hvis vi søger jungle og autencitet?
  3) er det bedst at rejse nordpå eller sydpå først? (Evt afhængig af vejret?)
  Pft
  Vh Martha

 • #101279 Svar

  Hej Martha,

  Det lyder som om I skal på en god tur!

  Jeg har selv været på Koh Kood – du kan læse lidt om min tur til Koh Kood og Koh Chang her. Det er et kanon godt valg, også til små børn! Go go go.

  Er Koh Kood autentisk?
  Ja. Især naturen, strandede, øen mv. Vi lejede en scooter og kørte rundt på Koh Kood, og der får man noget meget autentisk Thailand at se. Vi kørte helt til havnebyen nordpå – en sjov oplevelse. Men I ender med at bo på en strand hvor der er 1-2 guesthouses / resorts, så mht. spisesteder, så må man nøjes med det, der er. Koh Kood er ikke ligesom Koh Chang, hvor der er større udvalg (og 1000 gange flere turister).

  Er det uturistet?
  Njae. Igen – I ender med at bo ved en strand, som jo kun eksisterer fordi der kommer turister. Men det er ikke overrendt, og der er jo en naturlig grænse for, hvor mange turister, der kan være pga. de ret få steder, man kan bo. Hvis Koh Samui, Koh Chang eller Phuket er målestokken, så er det i den grad uturistet 🙂

  Mht. det nordlige Thailand, så har jeg kun været i Chang Mai – men derfra var der rig mulighed for at komme på trek og ud i naturen – både tæt på Chang Mai men selvfølgelig også til the Golden Triangle, til Laos mv. Selvom Chang Mai er Thailands næststørste by, så er der meget stor forskel på Chang Mai og Bangkok.

  Jeg skulle ikke mene, at vejret spiller ind så I kan gøre, som I vil. Jeg tror dog, at det er rigtigt, at I bliver på østsiden, når I skal til Thailand i februar.

  Personligt ville jeg tage til Chang Mai først. Jeg har flere gange været på tur i Sydøstasien, hvor jeg først har oplevet – og derefter slappet heeeeelt af. Det fungerer rigtig godt, synes jeg – og rent transportmæssigt kan jeg se en fordel i at ankomme i Bangkok, tage til Chang Mai (tog / fly), tage til Koh Kood eller en anden ø og så tage hjem.

  God tur!

 • #102988 Svar

  Jeppe Sørensen

  Hej Martha

  Jeg vil helt sikkert anbefale dig at tage fat i Uniquetravel.dk som er eksperter i rejser til Thailand med og uden børn. Du kan få dem til at skræddersy en rejse der passer nøjagtigt til jeres behov og ønsker omkring jeres rejse til Thailand.

  Giv dem evt. et kald på 59498630 og få en masse information om rejsen derned inden i bestiller. Der er en masse ting man skal være opmærksom på og det fik vi hjælp til da vi benyttede uniquetravel første gang 🙂

  God tur og håber i får en fantastisk rejse derned 🙂

  Mvh Jeppe

Svar til: Thailand – autentisk og livligt?
Dine informationer:
73 − 67 =

Ingen kommentarer

Der kan ikke kommenteres.