Bedste bar i Bangkok

Tilføjet 17/02-2009, 15:27 af asia

Nyd velsmagende drinks på toppen af Bangkok! På Sky Bar, som ligger på 63. etage i Hotel Lebua State Tower, kommer du op over byen til en helt fantastisk udsigt. Du kan endda gå udenfor i den friske vind, og studere Bangkok fra oven. Drinksne er, ligesom udsigten, fantastiske, og for et par hundrede kroner kan du endda få en god pind i øret. Det bliver ikke meget bedre end det, det lover jeg dig. Oplev det når du er i Bangkok!

Husk som minimum at have nogenlunde pænt tøj på (langbukser og skjorte f.eks) og lukkede sko. De lukker ikke hvem som helst i klip-klappere ind.

(23 stemmer)

Kommentarer

#1 af npts

18/02-2009, 12:36

Det skal prøves!
Har også hørt andre anbefale Sky Bar.
Sidst jeg var i Bangkok ville vi også have været deroppe, men gjode det ikke, da vi fandt ud af, at sko og bukser var nødvendige. (Og det ejede vi ikke på det tidspunkt) Den fejltagelse vil jeg ikke gøre igen.

#2 af asia

18/02-2009, 22:10

Ja, det skal du gøre.
Foruden udsigten er der også en meget speciel og hyggelig stemning i baren, hvor man f.eks. kan sætte sig i nogle behagelige lounge-agtige stole. Så selvom udsigten fra Sky Bar er uovertruffen, har baren også andet at byde på.
Det er absolut en god måde at bruge en aften i Bangkok.

#3 af fido

28/02-2009, 01:43

Bare den nu ikke også bliver oversvømmet af backpackere efter alt den avisomtale. Nå, mon ikke prisniveauet holder dem lidt på afstand. Restauranten "Sirocco" er absolut også værd at prøve. http://www.thedomebkk.com/web/corp_home07.html
Jeg uploader et billed af udsigten fra Sky Bar fra 2004 - kvaliteten er desværre lidt middelmådig =(

#4 af asia

01/03-2009, 16:06

Hej Fido
Jeg synes ikke, at Sky Bar var oversvømmet af backpackere, sidst jeg var der (oktober 08). Faktisk var det ikke noget jeg overhovedet tænkte over. Det er nok priserne og påklædningsreglerne der holder dem lidt væk ja. Dog gør de efter min mening heller ingen skade, så måske er det derfor jeg ikke bemærkede dem. :-)

Har ikke prøve restauranten Sirocco, men at dømme ud fra hjemmesiden ser det vældig godt ud.


Vis flere tips til Bangkok


Skriv et tip

Billeder fra Thailand