Nytår i Vietnam

Tilføjet 30/12-2011, 14:17 af npts

Sidste år var jeg i Nha Trang i Vietnam over nytår og i starten af januar. Det var ikke første gang, at jeg fejrede nytår i udlandet - og det er nok en af de bedste dage overhovedet at se og opleve fremmede kulturer.

Uden vi havde planlagt noget som helst, endte vi midt i et fantastisk flot kinesisk-inspireret gadeoptog med masse af lokale, lange farvestrålende drager, dans og musik på gaden. Senere var der lokale danseoptrædener på en af barerne og i det hele taget rigtig god stemning.

Det kan i den grad anbefales at fejre nytår i udlandet - f.eks. i et land som Vietnam.

(17 stemmer)

Kommentarer

#1 af takke

08/02-2012, 03:34

jeg vil give dig helt ret, det er altid spændende at se opleve festlighederne i et andet land især omkring nytår.
Man skal bare lige huske på at det Vietnamesiske nytår jo ikke falder som vores. Det ligger altid engang i jan/feb måned.

Det er rigtig smukt at se, også dagene op til hvor der bliver forberedt en masse, købt ind og, især i nord, hentet Kumquat og fersken træer til den store guldmedalje. De fleste transportere dem på deres scooter og det kan virkelig se sjovt ud. (Og give nogle rigtig gode billeder)

#2 af Mortenhast

15/02-2012, 19:56

Hej.

Jeg skal til Vietnam i juli måned. Har du/i noget man kan anbefale at opleve? Det skal lige siges at den ene som skal med sidder i kørestol, men kan dog godt gå lidt.

#3 af npts

19/02-2012, 16:25

Hej Morten,

Jeg holdt meget af Hoi An, Nha Trang - og faktisk også Ho Chi Minh City. Har skrevet en del om min tur til Vietnam her på siden - det kan du læse her:

http://www.godtur.dk/ho-chi-minh-city.php
http://www.godtur.dk/nha-trang-vietnam.php
http://www.godtur.dk/trafik-i-hanoi.php
http://www.godtur.dk/endagstur-til-halong-bay.php

Og tjek også disse sider om Vietnam:

http://www.godtur.dk/rejsetip.php?land=Vietnam
http://www.godtur.dk/forum/5-uger-i-vietnam/asien/49


Vis flere tips til Nha Trang


Skriv et tip

Billeder fra Vietnam