Vejret i Abu Dhabi i april

Vejret i Abu Dhabi i årets fjerde måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Abu Dhabi i april. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Abu Dhabi.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Abu Dhabi (april måned)

I april måned kan temperaturerne i Abu Dhabi i Forenede Arabiske Emirater svinge mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 28 - 30 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i april måned i Abu Dhabi ligger på omkring 26 til 28 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 32 - 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Regner det så i april måned?

aprilmåned i Abu Dhabi vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 3 dage.