Vejret i Abu Dhabi i august

Oversigt over vejret i Abu Dhabi i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 38 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Abu Dhabi i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Abu Dhabi.
Skrevet af: Niels Sørensen

August: Temperaturer i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater i august er en periode, hvor meget varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Abu Dhabi byde på 37 - 39 grader. Når det er koldest i august i Abu Dhabi vil der være omkring 35 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 42 - 43 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Abu Dhabi i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Abu Dhabi.
Temperaturer
37° - 39°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Abu Dhabi, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Abu Dhabi, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i august

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele august vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.