Vejret i Abu Dhabi i december

Oversigt over vejret i Abu Dhabi i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Abu Dhabi - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater i december er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Abu Dhabi byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i december i Abu Dhabi vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Abu Dhabi i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Abu Dhabi i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Hvis du skal rejse i Abu Dhabi i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Abu Dhabi på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Abu Dhabi.

Regn og nedbør i december

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele december vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.