Vejret i Abu Dhabi i februar

Februar måned i Abu Dhabi vil normalt ramme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater i februar er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Abu Dhabi byde på 21 - 23 grader. Når det er koldest i februar i Abu Dhabi vil der være omkring 19 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Regn og nedbør i februar

I løbet af februar vil der i Abu Dhabi falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 19 - 21mm. nedbør. Dette sker i løbet af 2-4 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.