Vejret i Abu Dhabi i januar

Vejret i Abu Dhabi i januar kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Abu Dhabi i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Abu Dhabi (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Abu Dhabi i Forenede Arabiske Emirater svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 19 - 21 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Abu Dhabi ligger på omkring 17 til 19 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 23 - 26 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
6 - 7

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Nedbør og regnfulde dage i januar

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele januar måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 5-7 dage.