Vejret i Abu Dhabi i juni

Vejret i Abu Dhabi i juni kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 35 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Abu Dhabi.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Abu Dhabi i juni

Dagstemperaturerne i Abu Dhabi i juni måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 34 - 36 grader i juni - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 32 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 40 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i juni - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juni-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
34° - 36°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i juni måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Regner det så i juni måned?

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juni måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over -1-1 dage.