Vejret i Abu Dhabi i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Abu Dhabi i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 32 og 34 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Abu Dhabi, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Abu Dhabi.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Abu Dhabi

I maj måned i Abu Dhabi kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder maj-temperaturer i Abu Dhabi, som i de fleste tilfælde ligger omkring 32 - 34 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 30 grader og maximumstemperaturer på 38 - 40 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
32° - 34°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Nedbør i maj

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af maj. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.