Vejret i Abu Dhabi i marts

Vejret i Abu Dhabi i årets tredje måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Abu Dhabi - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Abu Dhabi i marts. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Abu Dhabi i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Abu Dhabi i marts

Årets tredje måned vil i Abu Dhabi byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Abu Dhabi i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 24 - 26 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 22 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Abu Dhabi i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Abu Dhabi i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Abu Dhabi tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
6 - 7

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Abu Dhabi. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Abu Dhabi i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Abu Dhabi:

Vil det regne i marts?

martsmåned i Abu Dhabi vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 10 mm. fordelt over 6 dage.