Vejret i Abu Dhabi i november

Oversigt over vejret i Abu Dhabi i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Abu Dhabi i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Abu Dhabi i november

Dagstemperaturerne i Abu Dhabi i november måned svinger mellem at være ganske lune til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 26 - 28 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 24 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Vil det regne i november?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele november vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.