Vejret i Abu Dhabi i oktober

Oktober måned i Abu Dhabi vil normalt ramme temperaturer på omkring 30 og 32 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Abu Dhabi er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Oktober: Temperaturer i Abu Dhabi

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater i oktober er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Abu Dhabi byde på 30 - 32 grader. Når det er koldest i oktober i Abu Dhabi vil der være omkring 28 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 36 - 37 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Abu Dhabi i oktober - overordnet skema

For et hurtigt overblik over oktober-vejret i Abu Dhabi se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Abu Dhabi eller om vejret er, som du gerne vil have det i oktober måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Abu Dhabi.

Regn og nedbør i oktober

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af oktober måned i Abu Dhabi. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 10-12 mm. fordelt over ca. 0 dage.