Vejret i Abu Dhabi i september

Her kan du læse lidt om vejret i Abu Dhabi i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 34 og 36 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Abu Dhabi - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i september måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Abu Dhabi, som - når temperaturen er lavest i september - byder på meget varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Abu Dhabi i september måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Abu Dhabi i september

Årets 9. måned vil i Abu Dhabi byde på meget varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Abu Dhabi i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 34 - 36 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 32 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 40 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Abu Dhabi i september

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Abu Dhabi i årets 9. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
34° - 36°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Hvis du skal rejse i Abu Dhabi i andre af årets måneder end blot september, så sørg for også at læse om vejret i Abu Dhabi på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Abu Dhabi.

Nedbør og regnfulde dage i september

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af september. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.