Vejret i Alanya i august

Oversigt over vejret i Alanya i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Alanya - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Alanya.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Alanya

I august måned i Alanya kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder august-temperaturer i Alanya, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 32 - 34 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Alanya i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Alanya i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
5
Dage med nedbør
4 - 5

Hvis du skal rejse i Alanya i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Alanya på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Alanya.

Regner det så i august måned?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele august vil falde omkring 4 - 6mm. fordelt over 3-5 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i august