Vejret i Alanya i februar

Oversigt over vejret i Alanya i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Alanya - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Alanya i februar

Dagstemperaturerne i Alanya i februar måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 13 - 15 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 11 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 16 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Alanya i februar

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Alanya i februar. Tallene er opgjort over hele februar måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Alanya tager sig ud i årets anden måned.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
172
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Alanya. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Alanya i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over februar. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Alanya:

Regn og nedbør i februar

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er februar måned i Alanya en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 12 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 171 - 173 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar