Vejret i Alanya i juli

Oversigt over vejret i Alanya i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Alanya i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Alanya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Alanya

Alanya, Tyrkiet i juli er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Alanya byde på 29 - 31 grader. Når det er koldest i juli i Alanya vil der være omkring 27 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 33 - 34 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Alanya i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Alanya.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
4 - 5

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Alanya, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Alanya, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juli

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele juli vil falde omkring 2 - 4mm. fordelt over 3-5 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli