Vejret i Alanya i november

Vejret i Alanya i november kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Du er måske interesseret i vejret i Alanya i november, da du overvejer at bestille en ferie i årets 11. måned - eller måske har du allerede gjort det. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Alanya i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Alanya i november

Årets 11. måned vil i Alanya byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Alanya i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 18 - 20 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 16 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Alanya i november

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan november-vejret tager sig ud i Alanya.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
171
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Alanya, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Alanya, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i november

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil november i Alanya være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 170 - 172 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november